Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Nathan Fake / Kaan Düzarat / Men With A Plan / goodgame

12 Ocak 2013 Cumartesi 03:00
Genç Yetenek Nathan Fake Yıllar Sonra Yeniden İstanbul'da!

Genç yaşına rağmen kariyerine üç albüm sığdırmayı başaran İngiliz elektronik müzik dahisi Nathan Fake 12 Ocak'ta The Hall'da müzikseverlerle buluşuyor!

James Holden'ın plak şirketi olan Border Community'den 2006 yılında yayınladığı "Drowning in a sea of love" albümü ile adını duyuran genç İngiliz prodüktör albümdeki "The Sky Was Pink" parçasıyla hızlı bir şekilde müzik listelerinin üst sıralarına yerleşti. Bu albümün ardından Fake, 2009 yılında altı parçadan oluşan "Hard Islands" albümünü ve geçtiğimiz sene yayınladığı "Steam Days" albümünü piyasaya sürdü. Kısa sürede dünyanın dört bir tarafında sahne alan Nathan Fake, bugüne kadar Radiohead, Tiefschwarz, John Hopkins gibi sayısız önemli ismin parçasını remixlemiş bir isim. Bunların yanısıra sanatçının şarkılarını birçok televizyon dizisinin soundtrack'inde ve reklam filminde kullanıldı.

Laptop'u üzerinden ürettiği etkileyici tınılarla İngiltere'nin önemli elektronik sanatçılarından biri olarak görülen Nathan Fake 12 Ocak'ta The Hall'da hünerlerini sergilemeye hazırlanıyor. Müzikseverlerin yıllardırdır beklediği bu performansın öncesinde Türkiye'nin yeni parlayan elektronik ikilisi Men With A Plan ve goodgame ,sonrasında ise Kaan Düzarat sahnede olacak.

Kapı açılış: 22:00

Biletler: 30 TL

Biletler Biletix'te.

www.thehallistanbul.com
Tel: (0212) 244 87 37
info@thehallistanbul.com
www.facebook.com/thehallistanbul
www.twitter.com/thehallevents

Yorumlar

Aynı gece