Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Sultan Tunç // @garajistanbul

29 Kasım 2015 Pazar 20:00
SULTAN TUNÇ & guests

Saat 21.00'de. gerçekleşecek ikinci konserde Sultan Tunç Paris`den Beatmaker Ustasi Wermonster ( " ghost move slowly", Red Bull Beatmakerr Champion ) ve Almanya`dan DMC scratch şampiyonu DJ Yesta ile sahneyi paylaşacak. Yakında ADA Müzik`den çıkacak albümü " OTOBIYOGRAFFITI " `den yeni parçalar çalacak ve İstanbul`dan sürpriz konukları ağırlayacak

Sultan Tunç
2003 yılında çıkardığı "Saygı Değer Şarkılar" albümü ile hip-hop müziğe yeni bir soluk getiren Sultan Tunç, bugün Türkiye'nin en yaratıcı müzisyenleri arasında gösteriliyor. Tunç'un müziğinde oryantal tınılar elektronik ritimlerle kesişirken; soul, rock, reggae ve ragga vokallerle zenginleşen ritim, sıra dışı bir akustik oluşturuyor. Almanya doğumlu olan Sultan Tunç, Türk ve Alman kimliğine sahip olmanın kimi zaman büyük zorluklar yarattığını da iyi bir mizahla şarkı sözlerine ve müziğine yansıtıyor. Tunç, hip-hop müziğini yalnızca müzikal olarak değil politik konuların dile getirildiği bir araç olarak da değerlendiriyor. Rap müziğinin gangster müziği olarak nitelendirilmesinin aksine sanatçının şarkı sözlerinde Public Enemy'nin sözlerinden, Yunus Emre'nin felsefi öğretilerine bile rastlamak mümkün.
Sultan Tunç Sosyoloji ve Pedagoji okudu ve diploma tezini Hip Hop subkültürü üzerine verdi ve 20 senedir dünyanın çeşitli yerlerinde atölye çalışmaları yapıyor.

Suriye`den Sulukule`ye / Aileler için HIP-HOP KONSERİ
saat 15:00-17:00

Sultan Tunç
HU HU ( Roma Tanz Gruppe / Sulukule Dans Topluluğu )
Ağır Roman ( Roma Rap Gruppe / Sulukule Rap Topluluğu )
Refugee MC 's ( Syrische Flüchtlingskinder Rap / Suriyeli Mülteci Rapçi Çocuklar )
Dj Yuzzuf Kenan Billy G

Sultan Tunç 29 Kasım´da Goethe Institut'un desteğiyle genç yeteneklerle birlikte olmaya hazırlanıyor. Düzenleyeceği atölyede, İstanbullu gençlerle hiphop'un farklı biçimlerinin yanısıra yine hip-hop, break dance, rap, freestyle ve DJ'lik eğitimi verecek.

Saat 15:00 de başlayacak ilk gösteride Sultan Tunç atölye çalışmalarına katılan gençlerle mini bir konser gerçekleştirecek. Konsere ayrıca Sultan Tunç'un önceki atölye çalışmaları sırasında oluşan gruplardan Sulukule 'den ''HU HU'' Dans Topluluğu ve '' Ağır Roman '' ve Mardin'den Suriyeli mülteci gençlerden oluşan ''Refugee MC's'' grubu katılacak.

*15.00 – 17.00 arası gerçekleşecek Suriye`den Sulukule`ye / Aileler için HIP-HOP KONSERİ'ne katılım ücretsizdir.
Biletler biletix'te! www.biletix.com/etkinlik/SYZ07/TURKIYE/tr

Yorumlar

Aynı gece