Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Gökhan Kırdar

24 Aralık 2015 Perşembe 22:00
Rezervasyon: (0312) 284 29 25 - 0535 655 21 22
Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No: 266 ANK.

www.hayalkahvesiankara.com/
twitter.com/hayalkahvesiank
instagram.com/hayalkahvesiankara/

-
Etkinlik : 21:30
Ücret: 50 TL
-

Gökhan Kırdar "Aşkla" konserleri dünya turnesi başlıyor. Sanatçı Türkçe - İngilizce olarak hazırladığı yeni albüm kataloğu ""Diskografi" ile geri dönüyor.

Gökhan Kırdar 21. yılında "Aşkla" adını verdiği İngilizce - Türkçe olarak hazırlanan konser, dans ve video performansı dünya turnesinin Türkiye galası 13 Kasım 2015 Cuma saat 21.30'da İstanbul 'Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye başta olmak üzere Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu, Asya ve Amerika'yı kapsayan konser turnesi repertuvarında 'Diskografi' isimli yeni albüm kataloğunda yer alan 'Serseri Mayın', 'Tutunamadım', 'Cennet', 'Trip', 'Dem-i Oz', 'Hayal' ve 'Aşkla Düşleyiş' sözlü albümlerinden hit şarkılar, "Ethnotronix", "Keyf" ve "Tüür" performans albümlerinden eserler, 'Crude', 'Under Deep Water', 'Anlat İstanbul', 'Banyo', 'Kurtlar Vadisi Irak', 'Kurtlar Vadisi Gladio' gibi sinema filmlerinden ve 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Yabancı Damat', 'Haziran Gecesi', 'Kayıp', 'Köprü', 'Sağır Oda', 'Pars' ve 'Dede Korkut' gibi tv serilerinden seçilmiş eserler yer alacak.

Gökhan Kırdar'ın sanat kariyerinin başlangıcı olan 1994'de yayınlanan ilk albümünden bu yana 21 yıl geçti ve bu yıllar içerisinde sanatçı, uluslararası birçok albüm ve film müziği çalışmasına imza attı. Dünya çapında 40 ın üzerinde ülke sinemalarında ve tv kanallarında yayınlanmış olan yaklaşık 500 milyon üzerinde kişiye ulaşan uluslararası yapımlar aracılığıyla dünya üzerinde geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

22 eserden oluşan 2 saat uzunluğundaki konser, dans ve video performansı iki perde olarak sergilenecek. Çok sayıda müzisyen, dans sanatçısı, video artist ve teknik ekibin yer alacağı prodüksiyonun genel tasarım ve yönetmenliğini Gökhan Kırdar üstlendi ve yapımcılığı ise Loopus Entertainment tarafından gerçekleştiriliyor.

Yorumlar

Aynı gece