Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Garanti Caz Yeşili: Bugge Wesseltoft, Erik Truffaz, İlhan Erşahin, Joe Claussell

11 Mart 2016 Cuma 22:30
BUGGE 'N' FRIENDS FEATURING BUGGE WESSELTOFT, ERIK TRUFFAZ, ILHAN ERŞAHIN, JOAQUIN 'JOE' CLAUSSELL

Hepsi kendi alanlarında başarılı yedi sanatçının oluşturduğu caz ve elektronik müziği bir araya getiren "Bugge 'N' Friends" Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Babylon'da.

Caz ve elektronik müziği bir araya getiren Bugge & Friends dört farklı ükleden gelen yedi arkadaşın birlikte çalışmasıyla ortaya çıktı. Bugge Wesseltoft'un 1996'da caz deneyimi ile elektronik müzikten aldığı ilhamı birleştirince ortaya çıkardığı "The New Conception of Jazz" sonrası Erik Truffaz, İlhan Erşahin, Porto Rico asıllı DJ ve yapımcı Joaquin "Joe" Claussel ve üç kişilik ritim grubu Wesseltoft'a katıldı ve bu sayede "Bugge 'N' Friends" oluşmuş oldu. 2011'de Oslo Caz Festivali'ndeki ilk performanslarından bu yana gerçekleştirdikleri konserler ile taşıdıkları enerjiyi onlarca konser ve festivale taşıdılar. Cazın farklı aranje edildiği bu konserde caz müziği ile hip-hop ve elektronik öğelerin etkilişimine tanıklık edeceğiz.

Kapı Açılış: 21:30
Konser Saati: 22:30
Midnight Session: Kiwi: 23:59

Babylon'da 11 Mart akşamı iki etkinlik arka arkaya düzenleniyor. Bugge 'N' Friends etkinliğine aldığınız biletle, Kiwi etkinliğine de katılabilirsiniz.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

"Normal Dönem bilet fiyatlarında Garanti Bankası'na ait kredi kartı kullanıcılarına %20 indirim."

Yorumlar

Aynı gece