Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Cüneyt Ergün & Melek İrdem @ Bronx Pi Sahne

24 Şubat 2016 Çarşamba 21:00
"Melek İrdem'in yeni albümü "Ruhunu Kaybetme" Seyhan Müzik etiketiyle müzik severlerin beğenisine sunuluyor. Vokalistliğinin yanı sıra bas gitarlarını da çaldığı on şarkıdan oluşan bu albümde, elektrik gitarları Selim Işık ve Berk Atav, davulda ise Sedat Özbek ile çalışmıştır.
Albümün fotoğrafları ve ilk video klibi (Ruhunu Kaybetme) İstandbull Visual Arts yönetmenliğinde çekilmiş, makyajlar ise Serli Çatalbaşyan tarafından uygulanmıştır. Klipte, karşı duruşun altını çizmek adına ; nükleer, hayvan katliamı, adalet (-sizlik), ve kadına şiddet temaları işlenmiştir…"

"Kendi tabiriyle aşka ve hayata karşı ukala bir boyun eğişi olan şarkıları ve bu şarkılara edebiyatla olan sıkı dostluğu sayesinde yazdığı ''hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, sevmek de yok artık hiç kimseyi'' gibi sıra dışı şarkı sözleri ile sosyal medyada hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Cüneyt Ergün,ilk albümü ' Bilinmeyen Saati Uygulaması' ile 14 milyonun üzerinde tıklanmalar aldı. Şu sıralar 8 şarkıdan oluşan 'Anka'yı Beklerken…' isimli 2. Albümünü Seyhan Müzik etiketiyle 2016 yılının ocak ayında çıkaracak olan sanatçı, yerçekimine 'hoşçakal' diyeceği o kaçınılmaz an gelmeden önce edebiyat ve müzik alanında anlamlı ve kayda değer işler yapmayı planlıyor."


Kapı Açılış : 21.00
İletişim : 0531 384 80 80

Yorumlar

Aynı gece

  • Caro Emerald

    24 Şubat Çarşamba - 20:00
    CRR 3. CAZ ŞUBATI Nadiren de olsa, sesi ve estetiği ile diğerlerinden farklı duran bir sanatçı çıka…
  • Ziynet Sali

    24 Şubat Çarşamba - 21:00
    Ziynet Sali, en sevilen şarkılarıyla 24 Şubat akşamı Jolly Joker Ankara Sahnesinde... Romantik şark…
  • Hüsnü Şenlendirici

    24 Şubat Çarşamba - 21:00
  • Carnaval Turco @ Mask

    24 Şubat Çarşamba - 22:00
    2002 yılında Doğan Şen önderliğinde kurulan ekip Rio'nun arka sokaklarında doğup festivallere taşına…