Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ceylan Ertem

3 Şubat 2016 Çarşamba 21:30
Ceyl'an Ertem 3 Şubat'da Babylon Bomonti sahnesinde.
Amansız Gücenik, YUH!, Soluk, Xenopolis ve Ütopyalar Güzeldir albümlerinden ve Ertem'in sevdiği ustalarının şarkılarından yorumlar ile belirlenmiş repertuvarın çalınacağı gecede buluşmak üzere.

twitter.com/Ceylan_Music
www.facebook.com/CeylanErtemOfficial
instagram.com/ceylanertem/
www.youtube.com/user/ceylanertem
www.youtube.com/user/CeylanErtemVEVO

1999 yılında müzikal şarkıcılığı ve müzikoloji eğitimleri için İstanbul'a taşınan Ceylan Ertem, 2000 yılında Tunçay Korkmaz ile birlikte rock grubu anima'yı kurdu. 2006 yılında Sony Müzik etiketiyle ilk albümleri 'animasal' yayınlandı. 2008 yılında grubun dağılmasıyla Açık radyo'da hazırlayıp sunduğu 'cadı avı' başlıklı radyo programına başladı. Phillipp Gropper ile Almanya'da, United Fools ile birlikte Fransa'da, Barana ile birlikte Hollanda'da müzik üretti, albüm kaydetti ve turneler gerçekleştirdi. 2010 yılında ilk solo albümü 'Soluk', 2012 yılında ise 'Ütopyalar Güzeldir' albümü yayınlandı. Her iki albüm de birçok eleştirmen tarafından olumlu yorumlar aldı ve yılın en iyi albümleri arasına girdi. Barana Amsterdam'da ile kaydettikleri Xenolopolis albümü Baykuş Müzik etiketiyle yayınlandı.
Kasım 2014 tarihi itibariyle ise Sony Müzik etiketiyle 3. solo albümünü paylaşan Ceyl'an Ertem'e Türkiye'nin birbirinden yetenekli müzisyenleri eşlik etti. Prodüktörlüğünü Can Güngör'ün üstlendiği albümde bir de yeni Yıldız Tilbe parçası yer alıyor. Mabel Matiz, Elif Çağlar gibi değerli şarkı yazarlarının bestelerinin de barındığı albümde 12 yeni şarkı, iki de yeniden yorum var. Nisan ayında JazzAhead sahnesinde gördüğümüz Ertem, yurt içi ve yurt dışı konserlerine durmaksızın devam ediyor.

___

Ceyl'an Ertem moved to Istanbul in 1999 for musical singing and musicology education. In 2000, she founded the rock band 'anima' together with Tunçay Korkmaz. In 2006, band's debut album 'animasal' was released with Sony Music label. In 2008, upon the band's split, she started hosting the radio show 'cadı avı' in Açık Radyo. She produced music with Phillipp Gropper in Germany, with United Fools in France, with Barana in Holland, recorded album with Barana and toured Europe.
In 2010, her solo debut album 'Soluk' and in 2012 her second album 'Ütopyalar Güzeldir' was released. Both albums got positive reviews from many music critics and was among the most successful albums of the year.
The album she recorded with Barana 'Xenolopolis' was released under Baykuş Music label.
Ceyl'an Ertem's third album 'Amansız Gücenik' was released on November 2014 with Sony Music label. Various extremely talented musicians accompanied to Ertem in the album. Produced by Can Güngör, album contains a new Yıldız Tilbe song. The album, where prominent songwriters like Mabel Matiz, Elif Çağlar has contributed, has 12 original songs and 2 covers.
Ceyl'an Ertem, whom we'll see at Jazzahead stage in April, continues to perform both in Turkey and abroad continually.

Kapı Açılış: 20:30
Ceylan Ertem: 21:30

Yorumlar

Aynı gece

  • Sütlü Kakao&TheMekan

    3 Şubat Çarşamba - 20:00
    bilet bedeli 20 TL Sütlü Kakao bir Güney Afrikalı solist ve dört Türk müzisyenden oluşan bir show,eğ…
  • CAN BONOMO // IF PERFORMANCE HALL

    3 Şubat Çarşamba - 20:00
    "CAN BONOMO" 3 Şubat Çarşamba IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!! "İlk albümü Meczup i…
  • Bay Blues

    3 Şubat Çarşamba - 21:30
    Rezervasyon: (0312) 284 29 25 - 0535 655 21 22 Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No: 266 ANK. http:/…
  • SilverLiners

    3 Şubat Çarşamba - 21:30
    SilverLiners SilverLiners Indie, Alternatif Rock grubu olarak 2014 yılının yazında Ankara’da bir ba…
  • Altıüstü @ Mask

    3 Şubat Çarşamba - 22:00
  • 34 AYAR 3 Şubat Çarşamba Monc Live'da!

    3 Şubat Çarşamba - 22:00
    34 AYAR 3 Şubat Çarşamba akşamı Monc Live'da! http://youtu.be/rusAEOfu8EA linkinden Son Prova'nın k…