Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

LEVENT ERGÜN @MASK!!!

25 Ekim 2012 Perşembe 05:00
Levent Ergün – Hissetmeden Asla
Levent Ergün 'Hadi Yine Gel' diyor!

İstanbul, 14.03.2011 –Müzikle ilgilenmeye ortaokulda başlayan Levent Ergün, ODTÜ ve ardından Purdue Üniversitesi'nde burslu olarak öğrenim gördü. Üniversite eğitimi ile birlikte beş yıl A.B.D' de yaşayan Ergün 2007 yılında Türkiye'ye geri döndü. Amerika'da Meghan Dibble ve Türkiye'de Şenol Talınlı ile şan çalışmaları olan sanatçı, Türkiye'ye dönüşünden sonra albüm çalışmalarına başladı.
Hissetmeden Asla
Adını "Hissetmeden Öpme" parçasından alan Levent Ergün'ün ilk albümü, "Hissetmeden Asla", on parçadan oluşuyor. Albümdeki parçaların söz ve müziği tümüyle Levent Ergün'e ait. Kendine has pop sound'una sahip olan albümde modern müziğin bir getirisi olarak rock, R&B ve etnik öğelere de rastlamak mümkün. Albümün prodüktörlüğünü ise; Nilüfer, İlhan Şeşen, Doa, Özlem Tekin, Özcan Deniz gibi isimlerle de çalışmış olan, Badem'in solisti ve prodüktörü Mustafa K. Öztürk yaptı.
Hadi Yine Gel
Albümün ilk klip parçası olan 'Hadi Yine Gel', sevdikleri müzik tarzı ne olursa olsun, herkesin kendini yakın hissettiği ve kendinden parçalar bulduğu bir şarkı. Şarkıya ismini veren 'hadi yine gel' çağrısı 14 Şubat Sevgililer Günü'nde İstanbul'da bulunan birçok üniversite çevresindeki billboardlarda görülmüş ve büyük merak uyandırmıştı.
Tüm misafirlerin maske takarak katıldığı gizemli bir partinin canlandırıldığı klibin yönetmenliğini de bir çok ünlü ismin kliplerini yöneten Güray Gürsoy yaptı.
Twitter veya facebook aracılığı ile sanatçının internet sitesini paylaşan herkes, parçayı ücretsiz ve legal olarak indirebiliyor.
Albümde aşk, ihanet, acı gibi duygulara yer veren Levent Ergün'ün albümü 15.03.2011 tarihinde Ellipsis ve Taşoda işbirliği ile müzik marketlerde olacak.
Levent Ergün : ''Her çeşit müzikte beğendiğim örnekler bulabiliyorum. Dinlediğim tek bir tarz yok artık. Kendime idol olarak seçtiğim bir sanatçı olmadığı için, etkilendiğim sanatçıları değil, etkilenmediklerimi yazsam daha kısa bir liste olur.''
''Algılarınız açık olduğu zamanlarda hayatta her şey ilham kaynağı olabiliyor. ''
''Benim için şarkı yazmak ve söylemek bir nevi terapi yada meditasyon.''
''İnsanlar da benimle beraber şarkılarımda kendilerini kaybetsinler, kısa bir süre için geçmişi ve geleceği unutup sadece o anki hislerine teslim olsunlar istiyorum.'' ###
Fotoğraflar: Raşit Algül
Basın Kiti: www.mediafire.com/
www.leventergun.com

Yorumlar

Aynı gece