Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Raperin&Tara Mamedova İstanbul Konseri

21 Şubat 2016 Pazar 19:00
Tara Mamedova Ve Raperin TheMekan sahnesinde
kapı açılş saat 19:00
Biiletler Biletix ve TheMekan da temin edilebilinir
bilet bedeli;
Biletix 34 TL
Ön satışlar 25 TL
konser günü 30 TL
TheMekan 12-21 Şubat'ta 5. Yaşını Kutlamaya hazırlaniyor...
Ardı arkası kesilmeyen soluk soluğa günlerdeyiz; fakat bütün kötülüklere inat, nefes alıyoruz. içinde Yaşadığımız bu günlerde hemen hemen herkesin moralı ve sinirleri bozuk, Sahneler ;mekanlar kapanıyor en önemlisi ölümler günlük yaşamın parçası haline gelmiş.Bu geçici ve can sıkıcı süreçte TheMekan olarak beş yıllı geride bıraktık.Beşinci yılımız dolayısıyla 12-21 Şubat'ta yapacağımız tüm konser ve etkinliklerimize katılan dostlarımıza iyi bir müzik ve çeşitli süprizler yapmayı,hediyeler vermeyi planladık bir nebzede olsa moral bulalım istedik.
Ve Etkinlilerimizin finalinde sahnemizi Kürt müziğinde özel bir yer edinmiş iki özel kadın Tara Mamedova Ve Raperin ile kapatıyoruz...
Raperin
Raperin uzun bir aradan sonra tekrar 21 Şubat Pazar akşamı TheMekan'da Tara Mamedova ile aynı sahneyi paylaşıyor.
Geçtiğimiz yıllarda, sosyal medya platformları üzerinden paylaştığı kayıtlarla kısa sürede geniş bir kitleye adını duyuran ve 2012 yılında yayımladığı ilk albümü "Xapînok" ve hemen ardından 2013 yılında Mirady ile yaptığı düet projesi "Tarûmar" ile Kürtçe müziğin sevilen isimleri arasındaki yerini alan Raperîn, ikinci stüdyo albümü "rê~newa" ile sevenlerine enfes bir albüm sundu.
Tara Mamedova
Oyuncu ve müzisyen olan Tara Mamedova, Rusya'da yaşadığı yıllarda Moskova'da birçok tiyatro grubunda oyunlar oynadı. Sanatçı bir annenin kızı olan Mamedova daha sonra Paris'te muzik hayatına devam etti. Kürt etno - caz müziği üzerine denemeler çalışmalar yaptı. Kürtçe, Rusça, Fransızca ve Türkçe dilleri bilen ve bu dillerde şarkılar söyleyen Mamedova temel olarak Kürt müziği alanında çalışmalar yapıyor. Aynı zamanda söz yazarı olan ve yazdıklarını besteleyen Mamedova albümünde yer alan bir çok şarkının da mimarı.
Biiletler Biletix ve TheMekan da temin edilebilinir
bilet bedeli;
Biletix 34 TL
Ön satışlar 25 TL
konser günü 30 TL

Yorumlar

Aynı gece