Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Bayramda Dans Ediyoruz; FLAMENCO REINA

28 Ekim 2012 Pazar 00:00
Işıl ve Manuel Reina'nın birlikte kurduklari FLAMENCO REINA Grubu, izleyicisine sıcak,neşeli, dramatik Flamenco repertuari yanisira tutkulu Flamenco dansları da sunuyor. Her biri Flamenco sanatçısı olan 4 müzisyenden oluşan ekip, her gösterisinde farklı dinamiklerle Flamenco Sanatı'nın sınırlarını aşıyor. İspanya'nın sıcak Endülüs rüzgarlarını Türkiye topraklarında hissettirerek Flamenco Sanatı'na başka bir boyut katıyor.

Işil Reina & Manuel Reina
===============

Işıl Reina

Dans Eğitmeni, Etnik34 Creative Group Kurucusu.
İstanbul'da doğdu.Marmara Universitesi Güzel Sanatlar'da sinema-TV eğitimini sürdürürken 1990 yılında Amerika'ya gitti ve burada flamenko ile tanıştı.

İstanbul'a döndüğünde flamenko eğitimine devam etti. Manuel Reina ile evlenerek Sevilla'ya gitti ve 3 yıl boyunca birçok eğitmenden dersler aldı.
Etnik34 Creative Group'un kurucularından olan Işıl Reina, Reklam , kisa film calismalarinin yanisira Istanbul da yasayan bir Famenco danscisi ; kulturunu ve flamencoyu bir arada yasamanin dogal sonucu olarak Flamenko-Alaturka projesini yaratmis ve sahnelemistir.

Manuel Reina

Çalışmalarına 6 yaşında José Galván Akademisinde başladı ve Manolo Marin ile devam etti.
Aynı zamanda, 5 yıl boyunca Profesor Antonio Castillo'dan klasik dans eğitimi aldı.
Dansında olgunlaştığında, Sevilla Konservatuarı'nda Manolete, Antonio Canales ile koreografi kurgulama çalışmalarına başladı.
İlk profesyonel çalışmaları 9 yaşında başladı. 18 yaşında Dünyaca ünlü Jose Galvan Flamenko dans grubu ile profesyonel dans hayatına başladı. Sevilla'nın tablaolarından biri olan 'El Arenal' 'da sahne aldı. Değişik Flamenco gruplarıyla dünyayı dolaştı. NewYork, Tokyo, Berlin ve Sao Paolo'da yaşadı. Dans gösterileri ve eğitmenlik yaptı. Flamenco üstünde çalışırken aynı zamanda modern dansları tanıma fırsatı buldu ve koreografi eğitimini derinleştirdi.
Ballet Yoko Komatsubara ile koreografi yaptı. Japonya'da İspanya Milli Balesinden Luis Ortega ve Curro de Bormujos ile sahne aldı.
Yer aldığı flamenco yapıtlardan bazıları 'Tierra y Fuego', 'Carmen', 'Bernarda Alba' dır. Paco Mora gösterilerinde birinci dansçı olarak yer aldı ve tüm Güney Amerika'yı dolaştı.
Almanya, İsveç ve Hollanda turnesine çıktı. Yoko Komatsubara ile Festival Union'a katıldı. Kurucusu ve koreografı olduğu 'Bato Tato-Flamenco Oriental Fusion' grubuyla festivallere ve uluslararası organizasyonlara katılıyor.

Bilet Fiyatı: 20 TL
www.facebook.com/groups/138668892918966

Yorumlar

Aynı gece

  • ŞİRİN SOYSAL

    28 Ekim Pazar - 04:00
    Özgün yorumunu ve duyarlı kitlesini oluşturmayı başaran Şirin Soysal, 'Kara Kabare' olarak tanımladı…
  • İRFAN KANGI’NIN SUNUMU İLE CANLI KARAOKE

    28 Ekim Pazar - 06:30
    Karaoke Japoncada boş orkestra demek. Dünyaya Japonya’dan yayılan bu eğlence türü şimdi farklı bir d…
  • FRESH // Bayram 4. Gün // IF PERFORMANCE HALL

    28 Ekim Pazar - 23:00
    "FRESH" 28 Ekim Pazar IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!! Ankara'da uzun yıllardır aynı pro…
  • PLAY @MASK!

    28 Ekim Pazar - 00:00
    Şimdi kasedi teybe koy..Yok yok tam oturmadı galiba çıkar bir daha tak,tamam şimdi oldu...Play tuşun…