Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ertelenmistir The Away Days/Al'York

18 Şubat 2016 Perşembe 21:00
Biletler kapıdan ve Biletix'ten temin edilebilir.
Kapı açılış 21:00

The Away Days
Oğuzcan Özen ve Sezer Koç tarafından 2012 yılında kurulan The Away Days o sene yayınladıkları "How Did It All Start" adlı EP'leri ve "Galaxies" adlı video klipleriyle kendi takipçi kitlesini oluşturmaya başladı. 2013 yılının Mart ayında Amerika'nın Austin kentinde gerçekleşen South by Southwest Festivali'nde gerçekleştirdikleri iki performans sonrası aralarında The Guardian gibi devlerin de bulunduğu yabancı basının ilgisini çektikten sonra, Mayıs ayında gerçekleştirdikleri The Great Escape festivalinin de dahil olduğu iki haftalık İngiltere turnesinden de başarıyla döndüler.

Aralık başında Londra, Brighton ve Bournemouth şehirlerinin dahil olduğu bir İngiltere turnesi ve Red Bull Londra Stüdyoları'nda bir çekimin ardından Belçika'nın Gent kentinde Glimps Festivali'nde sahne alan The Away Days sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Al'York
2015 Mayıs ayının sonunda Ankara'da kurulan Al'York vokal ve klavyede Alp, gitarda Ediz, davulda Renan, bas ve vokallerde Gizem'den oluşuyor. Kendi bestelerinden oluşan setleriyle sahnede nefes almayı seven bu 4 kişi elektronik, rock, punk ve blues müzikten besleniyor. İlk konserlerini Seğmenler Parkı Amfi Tiyatroda verdikten sonra Ankara Manhattan'da ilk bar konserlerini gercekleştirdiler. Ardından Galata Kulesi'nin dibinde kendi besteleri olan 'Deal is a Deal' akustik performansıyla dinleyici kitlesine seslerini duyurmaya başladılar. Aynı senenin sonbaharında The Away Days ile birikte Ankara Noxus'da konser verdikten sonra ODTÜ Alternatif Müzik Günlerin de headliner olarak sahne aldılar. Yepyeni bir grup olan Al'York ilk EP'lerini 2016 senesi içerisinde yayınlamaya hazırlanıyorlar.

Yorumlar

Aynı gece