Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

BUĞRA ÖCALGİL @MASK!!!

2 Kasım 2012 Cuma 22:00
Buğra Öcalgil, 14 Ocak 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Liseyi ise Davutpaşa Lisesi'nde okudu. Şu an eğitimine İstanbul Üniversitesi Astronomi Astrofizik Bölümü'nde devam etmektedir.

Müzikal anlamda lise yıllarında kuruculardan biri olduğu Namütenahi grubu ile katıldığı yarışmalarda dikkatleri üzerine çekti ve birçok festivalde, şenlikte sahne aldı.
2009'un Şubat-Mart aylarında KASDAV Liseler Arası Müzik Yarışması'na katıldı ve grubuyla gösterdiği performansla Fidof Gençlik Ödülü (festivaller federasyonu)'nü aldı.

Mayıs aylarında TRT ve PLATO FİLM işbirliği ile düzenlenen GENÇ MİKROFON yarışmasından davet alan BUĞRA ÖCALGİL ve grubu finalist olmaya hak kazandı. Üyesi olduğu grup bu yarışmanın sürdüğü 8 hafta sonunda En İyi Sahne Performansı ödülünü aldı. ACUN MEDYA'nın düzenlemiş olduğu YETENEK SİZSİNİZ isimli yarışmada BUĞRA ÖCALGİL yarı finale kalmayı başardı. Ardından aynı yarışmanın yılbaşı özel çekimleri için davet edilerek muhteşem bir performans sergiledi. 2011 yazında Star Akademi isimli yarışmadan halkın sms oyları ile erken elenen BUĞRA ÖCALGİL yazılı ve görsel basında kendinden sıkça bahsettirdi. Muhteşem Yüzyıl'ın 26. bölümünde rol alan Buğra Öcalgil ilk dizi projesinide böylece gerçekleştirmiş oldu.

Yorumlar

Aynı gece