Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Burn presents Monika Kruse hosted by Jeton Records

26 Mart 2016 Cumartesi 22:00
Dünyanın en iyi kadın discjokeylerinin başında gelen, 25 senelik kariyerinde sayısız başarıya imza atmış Monika Kruse, Jeton Records organizasyonu ile garajistanbul'da!

Burn Energy Drink presents: Monika Kruse

Türkiye'nin Uluslararası Plak Şirketi Jeton Records dünyanın en önemli ve alanında en başarılı DJ / Prodüktörlerini ağırlayacağı etkinlik serilerine Monika Kruse ile başlıyor.

Efsanevi Berghain / Panorama Bar Berlin'in resident'inin, sadece 2015 yılı içerisinde Carl Cox için Space Ibiza'da, Marco Carola için Amnesia'da, Timewarp, Melt, Ultra Miami & Güney Amerika, Sous, Awakenings ADE ve SEMF Stuttgart festivallerinde performans göstermesi bile onun ne kadar "A List" bir discjokey olduğunun en büyük kanıtı. Yıllık 200+ performans ile Monika dünyanın en çok aranan sanatçılarından biri.

Berlin'de 25 yıl önce dj'lik kariyerine başladığında belki de bugün bu seviyelere geleceğini kendisi tahmin bile etmemişti. Erkek egemen olan elektronik müzikte, kadın rüştünü ispatlaması hiç kolay olmadı. 2015'de 15. Yılını kutlayan kendi plak şirketi Terminal M sadece kendisi için değil, bugün önemli birçok prodüktörün yuvası haline geldi.

Monika'nın sound'u başka hiçbir discjokey'e benzemiyor. Bazen çok neşeli, bazen karanlık bazen melodik ancak her zaman tempolu ve ruhu olan müzik. Monika size koşulsuz dans vaad ediyor.

26 Mart akşamı, daha önce hiç görmediğiniz bir konsept ile bambaşka bir mekan haline gelecek olan garajistanbul'da gecenin açılış performanslarını Jeton Records'un sahibi ve 2012'de Monika ile Space Ibiza'da beraber performans göstermiş, Techno sahnesinin en önemli temsilcilerinden Ferhat Albayrak ile İstanbul elektronik sahnesinin en çok aranan isimlerinden Orkun Bozdemir yapacak.

Benzerlerinden müzik ve konsept ile tamamen ayrılacak bu özel geceyi kaçırmayın.

Yorumlar

Aynı gece

  • Fettah Can

    26 Mart Cumartesi - 22:00
    Üçüncü solo albümü Yalanlar Cumhuriyeti'ni yayımlayan Fettah Can, 26 Mart'ta Jolly Joker İstanbul'da…
  • Levent Yüksel

    26 Mart Cumartesi - 22:00
    Türkiye’nin en başarılı seslerinden Levent Yüksel, 26 Mart'ta Jolly Joker Bursa'da sizlerle buluşuyo…
  • Finnebassen

    26 Mart Cumartesi - 23:00
    Norveçli house ve elektronik müzik prodüktörü Finnebassen, dans dolu bir gece için Babylon’a geliyor…