Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Baba Zula & Kozmonot Osman @ Bronx Pi Sahne

30 Nisan 2016 Cumartesi 21:00
30 Nisan'da Bronx kapılarının açılmasıyla ortamı ısıtacak olan Kozmonot Osman'ın hemen ardından; Son albümü 34 Oto Sanayi'den seslendireceği şarkılarla Baba Zula sahnede olacak. Sahne ışıklarının sönmesiyle; Anadolupop funk ve türk halk müziği eserlerini elektronik müzikle süpersonik eden Kozmonot Osman tekrar devrede!

1996 yılında kurulan ve Murat Ertel, Levent Akman, Can Aydemir, Özgür Çakırlar ve Melike Şahin'den oluşan kadrosuyla yoluna devam eden BaBa ZuLa'nın 8. albümü "34 Oto Sanayi", Gulbaba Music & Artist Management/Lila Records lisansıyla ve Rainbow45 Records Müzik-Cafe etiketiyle plak formatında müzik marketlerdeki yerini aldı.

BaBa ZuLa'nın sahne performansına daha yakın tınlayan bu yeni albümde yine birbirinden güzel 8 şarkı bulunuyor. Grubun alıştığınız renkli müzikal tavrına ek olarak, müziğin ve sözlerin sertleştiğine tanık oluyorsunuz. Daha elektrikli ve protest ifade biçimiyle "34 Oto Sanayi" albümü gelecek albümlere ilişkin ipuçları da veriyor dinleyicilerine...

Osman Başaran ya da müzik çevrelerinin onu tanıdığı ismiyle Kozmonotosman, Anadolu­pop funk ve Türk halk müziği eserlerini elektronik müzikle modernize ediyor ve dans pistlerine taşıyor..
Küçük yaşta bağlama çalmaya başlaması ve genç yaşlarında house ve teknoya merak salması bugün yaptığı müziğin temelini oluşturuyor.

soundcloud.com/kozmonotosman
www.facebook.com/kozmonotosmanofficial

Kapı Açılış : 21.00
İletişim No : 0531 384 80 80

Yorumlar

Aynı gece