Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Hülya Süer

24 Nisan 2016 Pazar 14:00
İstanbul'da Pazar Konserleri

Bir konser geleneğini tekrar yaşatmaya başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "İstanbul'da Pazar Konserleri" başlığı altında sanatseverleri ülkemizin önde gelen sanatçılarıyla buluşturuyor. Gündüz gerçekleşen konserlerin bu ayki ikinci konuğu Hülya Süer.


Orta Asya'dan Anadolu'ya süzülüp gelen ve bu kültürde aydınlık geleceğimize ışık tutan Mevlana Celaleddin-i Rumi, Hünkar Hacı Bektaş Veli pirimizin ve bu yola can koymuş gönül erlerinin yad edilmesi ile Anadolu Türkülerindeki anlam derinliğini, insanı hayrete düşüren kültür çeşitliliğini ve zamanları aşan felsefî söylemleri, bütün bunları özümsemiş bir tarzla yorumlayan Hülya Süer, tamamen sanatsal duyarlılıkla hazırladığı bir konser olan "Erenlerin Aşkı" ile karşınızda.
Bu gün değişen yaşam tarzı ve değer yargıları karşısında Erenlerin topluma hakiki insan olma yolunda rehberlik eden öğretilerinin bilinçlerde diri tutulması ve genç nesillere aktarılmasını, toplum yapımızı, coğrafyamıza has kültür birikimimizi, dünyanın başka hiç bir milletinde bulunmayan eşsiz hasletlerimizi yansıtan Aşıkların birer kültür simgesi olarak yaşamalarını sağlamayı amaçlayan bu konserde Hülya Süer'e Sema ve Semah ekipleri eşlik edeceklerdir.

Yorumlar

Aynı gece

  • Sound Mellow

    24 Nisan Pazar - 21:00
    Rezervasyon: (0312) 284 29 25 - 0535 655 21 22 Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No:266 ANK. http://…
  • RUKİ@Dorock,Taksim (24 Nisan Pazar)

    24 Nisan Pazar - 21:00
    Klasik setlistimiz ile 24 Nisan Pazar saat 21.00'de Dorock Bar Taksim'de sahne alacağız. Etkinlik üc…