Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

AsımCanGündüz/HeavySky

22 Nisan 2016 Cuma 21:00
Gitar virtüözü Asım Can Gündüz 22 Nisan'da Ankara Noxus'da vereceği konserde, Ankara'nın çok sevilen Rock grubu Heavy Sky ile aynı sahneyi paylaşmaya hazırlanıyor.

Asım Can Gündüz / Awesome John, o kadar kendine özgüdür ki dünyada ona tam benzeri yoktur. Dünyanın her tarafındaki en zorlu seyircileri dahi baştan çıkaran ve tatmin eden müthiş bir yeteneğe sahiptir. Her sahneye ve karşılaştığı her dinleyiciye performansı ile bir sihirli bir enerji yayar. Uluslararası sahnelerde sergilediği dinamik sahne şovları, üstün gitar yeteneği ve eğlenceli tarzı yanı sıra renkli kişiliği, yabancı medya ve hayranları tarafından, onu harika bir "Elvis Presley, Jimi Hendrix ve Fred Çakmaktaşın sevimli bir karışımı" olarak nitelendirmiştir.

Heavy Sky 2014 yazında Ankara'nın bağrından ilk single'ı "Unbreakable" ile çıkmış ve kısa sürede ülke çapında ilgi görmüş ve çok sevilmiş Türk rock grubu, topluluğu, ekibi, savaşçısı, ne derseniz osudur. Müziğinde her dönemin rock müziğinin etkilerini taşır. Unbreakable'ın ardından 2 single daha yayınlayan (Broken, Fallin' For You) ekip, ilk albümü "Dreamer" ı yayınlamak için gün saymaktadır. Grubun amacı ülke standartlarına göre iyi işler yapmak değildir! Heavy Sky, evrensel rock normlarını yakalamayı ve bu standartta işlerin bu ülkeden de çıkabileceğini göstermeyi hedefler, gönlünden ne geçerse de onu çalar, yazar. Topluluk, kısa zamanda edindiği yerli - yabancı sadık dinleyicilerine şu iki sözü veriyor; rock ve roll!

Yorumlar

Aynı gece

  • 100% Müzik: Get Well Soon

    22 Nisan Cuma - 21:00
    kim? Alman müzisyen Konstantin Gropper önderliğindeki indie, folk rock grubu ne yaptı? İlk albüm …
  • Fatih Erkoç

    22 Nisan Cuma - 22:00
    Türkiye'de caz müzik sanatçısı olarak akla ilk gelen isimlerden olan Fatih Erkoç, 22 Nisan'da Jolly …
  • Levent Yüksel

    22 Nisan Cuma - 22:00
  • Koray Avcı

    22 Nisan Cuma - 22:00
    Halk sanatçısı Koray Avcı, 22 Nisan'da Jolly Joker Ankara'da sahnesinde gerçekleştireceği etkinlikle…
  • Hayat Bu Kapağın Altında: Flux Pavilion

    22 Nisan Cuma - 23:00
    Dubstep'in yenilikçi ismi Joshua Steele, bilinen adıyla Flux Pavilion, Hayat Bu Kapağın Altında spon…