Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SUPER PUNK and SKA ROYAL RUMBLE : Boss DJ / Sanchos / H.i.S.

9 Kasım 2012 Cuma 23:00
Gümbür gümbür bir punk ve ska gecesine hazır mısınız? 9 Kasım Cuma gecesi Istanbul ska ve punk emektarları Peyote' yi fena halde sallayacak. Yepyeni şarkılarla taptaze punk rock grubu Sanchos, Istanbullu third-wave ska grubu H.i.S. ve gecenin selecter'ı Boss Dj herkesi bu büyük eğlenceye davet ediyor.

Are you ready for a fast and furious punk and ska night? Ska and punk veterans of Istanbul will grossly shake Peyote on Friday night. Brand new punk rock band Sanchos, local third-wave ska band H.i.S., and selecter of the night Boss DJ invite everybody to this massive entertainment.

BOSS DJ

2002 yılında Sabancı Üniversitesi radyosunda ska ve punk programı yaparak dj/selecter'lığa başlayan Boss, 2004 yılından itibaren İstanbul punk ve ska sahnesini ısındırmaya devam ediyor.

Started as a dj/selecter with a ska and punk show in the radio of Sabancı University in 2002, Boss continues to heat up punk and ska scene in Istanbul since 2004.

Sanchos

1997 – 2000 yıllarında İstanbul'da skate-punk denildiğinde akla en başta gelen gruplardan Miskins'den Sarp ve Barış , yaşlar otuzu devirdikten sonra, yanlarına yine hardcore/punk camiasının önemli ismi Lifelock'dan Emre'yi de katarak uzun süreli suskunluklarını Sanchos'la bozdular.Eylül2012′de internetten yayınladıkları 9 şarkılık Hiç Birşey Yapasım Yok Bugün albümüyle Sanchos , cayır cayır , Türkçe sözlü ve melodik punk-rock yapıyor.

H. İ. S.

2005 senesinde kurulan H.İ.S. (Haşere İlaçlama Servisi), bugüne kadar Taksim ve Kadıköy'de birçok mekanda sahne aldı. Ska-punk tarzında bestelerini yeni kayıtlar yaptıkça internet üzerinden yayınlayan grup, 2009 yılında "International Ska Circus" kapsamında The Toasters ve Deal's Gone Bad gibi bu tarzın dünyaca ünlü 2 öncüsü ile Ghetto'da aynı sahneyi paylaştı. H.İ.S. yayınlayacakları ilk albümü için şu sıralar kayıt yapıyor.

Formed in 2005, H.İ.S. performed in many places in Taksim and Kadıköy.
Sharing its own songs in ska-punk style as they make new recordings through internet, the band shared the same stage with The Toasters and Deal's Gone Bad which are the world famous pioneers of this style as part of "International Ska Circus". Recently H.İ.S. is working on the recordings of its first album.

Emre Mimaroğlu : Gitar/vokal
Batuhan Akkaya : Bas Gitar
Mete Turan: Klavye/geri vokal
Serdar Nigiz : Davul

www.myspace.com/hasereilaclamaservisi

Yorumlar

Aynı gece