Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İLHAN İREM

4 Haziran 2016 Cumartesi 21:00
"YILLARDAN SONRA" İLHAN İREM

İlhan İrem "Yıllardan Sonra" isimli konseriyle Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda…

Sanatçı ilk şarkılarını yarattığı kendi şehrinin gökleri altında sevenleriyle hasret giderecek.

Yarım yüzyıla yakın bir zamandır sürekli tazelenip gençleşerek büyük bir sevgi ve coşku ile çoğalan dinleyicileri için İlhan İrem yalnızca bütün şarkıları ile ölümsüzleşen bir efsane değil, aynı zamanda notalarla ve düşüncelerle örülmüş bir felsefedir.

Albüm çalışmalarını sürdürdüğü halde uzun yıllardır uyguladığı bir kararla popüler kültüre ait hiçbir ortamda yer almayan sanatçı, sıra dışı anlatımları ile sessiz kalabalıkları derinden etkilemektedir. Düşsel bir atmosferde gerçekleşen İlhan İrem Konserleri yoğun duygu paylaşımlarının yaşandığı aşk ayinlerine dönüşüyor.

İlhan İrem nadir olarak verdiği her biri değişik konseptlerdeki konserlerinden biri ile 4 Haziran 2016 Cumartesi günü Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda gönül kapılarını açıyor.

"Benim için dünyaya geldiğim şehir olmaktan çok daha farklı anlamları var Bursa'nın... Kendimle tanıştığım... Duygularımın, düşüncelerimin yüreğimin şekillendiği yer. İlk aşklarımı yaşadığım sokaklar, sahiller... Ve en önemlisi ilk bestelerimi yaptığım şehir." Diyen İlhan İrem için de, Bursa'nın yetiştirdiği ülkenin en büyük müzik efsanesini bağırlarına basmak için yıllardır bekleyen müzikseverler için de özel bir kavuşma gecesi yaşanacak. İlhan İrem "Yıllardan Sonra" Bursa'da büyülü sesiyle zaman ötesi başyapıtlarını seslendirecek.

55. Uluslararası Bursa Festivali perdelerini bu muhteşem konser ile kapatacak.

Tarih: 04 Haziran
Saat: 21:00
Yer: Bursa Açıkhava Tiyatrosu
Bilet Fiyatı: 28 - 38 TL www.biletinial.com

Yorumlar

Aynı gece