Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MAVİ KÖPRÜ // IF PERFORMANCE Hall

4 Haziran 2016 Cumartesi 21:00
"MAVİ KÖPRÜ" 4 HaziranCumartesi IF PERFORMANCE HALL'de!!!

Grup; 2007 yılında, Metal, Rock, Blues, Pop, Özgün ve Halk Müziği gibi farklı müzik türleri altyapılara sahip dört mesai arkadaşı Ercan ÇELİKER, Reşit İhsan BAHADIR, Ali Erman İŞERİ, Atilla OĞUR'un icra ettikleri enstrümanlarını ortak bir sentezde buluşturmaları ile Ankara'da kuruldu.

Grup üyeleri bir yandan profesyonel iş hayatlarına devam ederken, aynı zamanda müzikle olan ilişkilerini de hep taze tutmayı başardılar.Daha çok şirket etkinliklerinde rol alan grup, sahne çalışmalarını zamanla şirket etkinliklerinin dışına taşıyarak farklı platformlarda da performanslarıyla boy göstermeye başladılar. Bu kapsamda çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve hayır konserleri de gerçekleştirdiler.

Grup dört kişi ile başladığı müzik yolculuğuna, 2010 yılında Atilla Oğur'un ayrılması ile üç kişi olarak devam etmek durumunda kaldı.

İlk albüm deneme kayıtlarına 2013 yılında başladılar ve albüm için beste arayışına koyuldular. Bu aşamada söz yazarı ozan Kanber Çeliker, söz yazarı Şengül İhtiyar; söz yazarı ve besteci İlhan Erten ve Erkan Sürmen'den çok büyük destek aldılar. Grup, gerek kendi emekleri ve gerekse almış oldukları değerli desteklerle besteler yapmaya başladılar ve ortaya çıkan şarkılarını stüdyo kayıtlarına döküp, hem dinleyicileri hem de yapım şirketleriyle paylaştılar.

Her müzisyenin hayallerini süsleyen profesyonelliğe adım atma ve bir albüm hazırlama düşünceleri olan grubun son olarak yolu Ankara'da Burhan ÇELİK ile kesişti ve ilk albümleri olan "Ezgisel Düşler" in yapım çalışmaları 2014 yılı Mayıs ayında başladı. Albümün kayıtlarını İzmir'de Toprak Prodüksiyon Stüdyolarında gerçekleştiren grup; burada Turgay GÜZELCAN, Hüseyin KARAKUŞ ve Orkun ÜSTÜNDAĞ ile çalıştı. Nihayet 2016 yılının Nisan ayında ilk albümleri "Ezgisel Düşler" i dinleyicilerin beğenilerine sundular.

Kapı Açılış: 21.00
Mavi Köprü 22.00
Soul Project 00:30
Giriş: 22.5 TL +1 içecek
Biletler: www.biletix.com/etkinlik/TFF66/ANKARA/tr

ifperformance.com/
facebook.com/ifperformance
twitter.com/ifperformance
instagram.com/ifperformance

Yorumlar

Aynı gece