Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

On Queue

30 Mayıs 2016 Pazartesi 21:30
On Queue

Daha önce ayrı ayrı müzikal projelerde ve tarzlarda deneyimli
olan grup elemanları, Bahcesehir caz okulunda caz standartları arajmanlarıyla aynı projede buluştu.Herkesin söz sahibi oldugu
duzenlemelerle keyifli bir akşamda buluşmak üzere..



Şenay Ocak (vo)
Ankara'lıdır. Klasik şan eğitimi kökenli olmasıyla birlikte, çok sesli korolarda ve kendi adına kurduğu nostaljik yabancı ve turkce pop,rock,alternatif şarkıların akustik arajmanları projeleriyle Ankara'nın elit mekanlarında sahne almıştır. Jazz seven ve dinleyici olmanın ötesine gecmek istediğini farkeder farketmez Sibel Köse ile tanısan Şenay, Bahcesehir Caz okulunda Vokal eğitimine baslamıştır ve Sibel Köse'nin vokal atölyesine de devam etmektedir.

Nihal Saruhanlı(d)
2007 yılından itibaren ritimle ilgilenmeye başladı. 2007 yılında Okay Temiz Ritim Atölyesi'nde Afrika müziği ağırlıklı djembe çalmaya başladı. 2007 yılında Amy Salsgiver ile nota eğitimi ile devam etti. 2008 yılında Berklee College of Music Percussion Festival'de perküsyon festivaline katıldı. 2011 yılında günlük hayatını tam zamanlı müzik yaparak geçirmeye başladı.


Nuri Onur Yeniçeri (g)
SAE Enstitüsü'nde Ses Mühendisliği okudu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı. Üniversite yıllarında İzi Eli, Emre Karabulut, Bora Uslusoy gibi gitaristlerden blues ve rock gitar dersleri aldı. Emrah Sarıtunalılar ile armoni çalıştı. Berkant Çelen ve Kerem Türkaydın, Şevket Akıncı gibi gitaristlerle caz armonisi ve emprovizasyon çalıştı. Çeşitli tarzda albüm ve gruplarda calmıştır. Bahçeşehir Üniversitesi Caz Yüksek Lisans Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.

Engin Özşahin (p)
Caz piyano eğitimine 2010 senesinde Genco Arı ile başladi ve Baki Duyarlar ile çalışmalarına 3 sene boyunca devam etti. Bahçeşehir Üniversitesi'nde caz sertifika programını bitirip 2013 yazında New York Üniversitesi caz workshop'una katıldı ve Rich Perry, Kenny Werner, David Schroeder gibi isimlerle çalışma imkanı buldu.

Nedim Ulusoy (sax.)

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünü bitirdi. Can Kozlu ve Tolga Tüzün ile ensemble, Oğuz Büyükberber ile klarnet/bas klarnet, Selen Gülün ve Michael Ellison ile kompozisyon/armoni çalıştı. Bahçeşehir Üniversitesi caz bölümünde yüksek lisansına devam ediyor. Tamer Temel ile Tenor ve Soprano saksofon çalışıyor.


Muratcan Balçık(bass)
İtü Maden Mühendisliğinden mezun olan Muratcan, albüm ve konserlerin yanı sıra latin,pop,rock tarzları basta olmak uzere bir cok grupta caldı. Babasının bass calmasından dolayı müzikle içiçe buyumuş ve suan Bahcesehir Caz Okulunda eğitimine devam etmektedir.

grubun canlı performansını linkten izleyebilirsiniz.
www.youtube.com/playlist

Yorumlar

Aynı gece