Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Apeiron Sunar: Wolf Down(DE) & Emergency Broadcast & Demoralized

9 Haziran 2016 Perşembe 22:00
9 Haziran Perşembe Wolf Down, Emergency Broadcast ve Demoralized RAŞ barda sahne alıyor.

► WOLF DOWN (DE)
Straight Edge / Hardcore Punk grubu Wolf Down, 2011'in Nisan ayında; vokalde eski Sink or Swim grubundan Larissa, gitarda Sven ve ilk basçıları Merlin tarafından Almanya'da kuruldu. Bugüne kadar yayınladıkları 3 kısa çalar ve 2 albümdeki şarkılar; ırkçılık, cinsel ayrımcılık, homofobi, straight-edge yaşam tarzı ve veganizm konularına yer vermekte.

Bu sene yayınlanan "Incite & Conspire" albümünün tanıtımı için çıktıkları dünya turnesi kapsamında İzmir'e gelen grup, size öfke dolu breakdownlar vaat ediyor.

wolfdownhc.bandcamp.com/

► Emergency Broadcast
Hardcore Punk grubu Emergency Broadcast, 2012 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Bugüne kadar 2 kısa çalar ve 2 single yayınlayan grup, seyircilere yerinde duramayacakları bir gece yaşatmak için ilk defa İzmir'e geliyor.

emergencybroadcasthc.bandcamp.com/

► Demoralized
Kaykayın bir araya getirdiği beş arkadaşın geçen senenin başlarında kurduğu, çevresindeki bireylerin ve toplumun içinde bulunduğu trajik duruma kendi içinde cevaplar aramaya çabalayan, İzmirli Hardcore oluşumudur. Shai Hulud, Integrity, Tragedy gibi efsane grupların yanı sıra Harm's Way, Code Orange gibi modern gruplardan etkilenmektedir.

demoralizedhc.bandcamp.com/

Görsel: Alican Toprak
- - - - - - - - - - - - -
NOT: Grupların ürünlerini alabileceğiniz bir stand açılacaktır.

Kapı: 25TL (1 bira)

Yorumlar

Aynı gece