Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Jehan Barbur 60m2 Tekne Konseri

3 Haziran 2016 Cuma 21:00
Caz sanatçısı Jehan Barbur, 3 Haziran'da "Müzik Boğaz'dan Gelir" teknesinde...

Türk müziğinin en önemli seslerinden Jehan Barbur, "Uyan", "Hayat" ve "Sarı" albümlerinin ardından dördüncü solo albümü "Sizler Hiç Yokken" ile devam ettirdiği müzikal yolculuğunun önemli duraklarından birinde hayranlarına İstanbul Boğazı'ndan sesleniyor.

Albümlerinde ortak çalışmalar bulunmasına rağmen, çoğunlukla kendi söz ve bestelerine yer veren Barbur, tüm albümlerinin prodüktörlüğünü de üstlendi. 2009'da çıkardığı ilk albümünden itibaren, bir hikaye anlatıcısı olarak, çağdaş kadın ozan geleneğini sürdürme gayretinde olup, müzik dünyasında kendine özgü bir yer edindi.

Tekne Kalkış Saatleri:
Arnavutköy İskelesi 19.00
Kabataş Turizm İskelesi 20.00
Beylerbeyi İskelesi 20.45

Not: Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz. Detaylı bilgi için 0212 293 08 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bilet fiyatına 2 adet ikram dahildir. Konser saat 21:15 - 23:15 aralığında olacaktır. Yemek geminin yemek salonunda, konser hava durumuna göre açık alanda ya da yemek salonunda gerçekleşecektir. Dinleyici misafirlerimiz üç iskelede iniş yapabilecektir."

Yorumlar

Aynı gece