Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Evrencan Gündüz & Can Gox & Müzik Boğaz'dan Gelir

20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:45
Evrencan Gündüz & Can Gox & Müzik Boğaz'dan Gelir

60 m2 VIP CARD tarafından düzenlenen "Müzik Boğaz'dan Gelir" tekne konserlerine 20 Temmuz Çarşamba günü Evrencan Gündüz ve Can Gox konuk oluyor.

19:45 Evrencan Gündüz
21:00 Can Gox

Evrencan Gündüz

İlköğretimdeyken koro ve tiyatrolarda görev alan Evrencan, ilk sahne hayatına erken yaşta adım atmış oldu. 4.sınıftayken başladığı piyano öğreniminin üzerine ortaokulda okul korosu ve orkestrasında aldığı görevlerle devam etti. Blues müziğine olan hayranlığı 13 yaşlarındayken, Ray Charles'ın hayat hikayesini anlatan filmi izlemesiyle başladı.İyi bir gözlem yeteneği olan Evrencan, 14 yaşında gitar çalan arkadaşlarını izlerken yavaş yavaş öğrenmeye başladığını fark etti ve böylece 15 yaşında babasının hediyesiyle gitarla macerası başlamış oldu.Birinci senenin sonunda şarkı çalıp, söyleyebilen Evrencan; babasıyla sahne alma fırsatını bularak tecrübesini arttırdı.

16 yaşında geldiğinde sokak müzisyenliğine başladı ve o yıl içerisinde ilk grubu olan T-Blues isimli grubu arkadaşlarıyla birlikte kurarak, Zeytinli Rock gibi festivallerde ve konserlerde yer aldılar.

17 yaşında tesadüf eseri Beşiktaş vapurunda müzik yapan bir müzisyenle tanışan ve dönüş vapurunda Ateş adındaki müzisyenle tekrar karşılaşan Evrencan, onun sahneye davetiyle ile ilk kez vapur müzisyenliğini deneyimini yaşadı.

Ardından vapur müzisyenliğini çok seven ve insanlarla çok sıcak bir iletişim kurabilen Evrencan, düzenli olarak Beşiktaş - Kadıköy vapur hattındave Kadıköy sokaklarında müzik yaparak harçlığını çıkarmaya başladı.

Ne yazık ki, vapurda müzisyenliğinin yasaklanması üzerine bir çok arkadaşı ve Evrencan bu durumdan mağdur olarak, vapurdaki keyifli müziklerine son vermek zorunda kaldılar.

Sürekli kendini geliştirerek farklı enstrümanları öğrenmeye hevesli Evrencan süreç boyunca, elektro ve klasik gitar dışında; piyano, ukulele ve bas gitar dışında çok iyi bilmemekle birlikte bateri de çalmaktadır.

Kendini internet üzerinden videolar izleyerek geliştirmeye devam eden Evrencan. tüm çocukluğu boyunca Jimi Hendrix, BB. King, Albert Collins, Fredie King ve James Brown'un müziklerini dinleyerek büyüdü. Bu da yaptığı müziğin kalitesini ve tarzını bu yönde belirledi.

Rock'n Purple'da en iyi solist ve rock kategorisinde en iyi grup ödülünün yanı sıra,kemençeyi kullanarak yaptığı Dont Let Me Down (Beatles) düzenlemesi ile de en değişik enstrüman ödülüyle toplamda 3 ödül kazanmıştır.

Müzik hayatına devam eden Evrencan, gelecekte Dünya'nın en iyi Blues müzisyenlerinden olma hayalini kuruyor.

Şu an yoğunlukla İstanbul'da olmak üzere düzenli olarak sahne almaya devam etmektedir.


Can Gox

Nesimi, Ömer Hayyam, Neşet Ertaş gibi birçok üstadın eserlerini, kendine has sesiyle bu toprağın hislerini, hafif Rock'n Roll biraz da Blues esintileriyle harmanlayarak, kendi tabiriyle "yeni nesile aktarabilme" mutluluğunu yaşayan ve kısa sürede büyük bir kitleye kendini sevdirmiş başarılı sanatçı Can Gox yeni single hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.
Bilgi Üniversitesi Jazz Bölümündeki eğitiminden sonra uzun bir süre müziğe ara veren Can Gox, "Blues Mobil" adlı grubuyla bazı mekanlarda sahne almaya devam etmiş olsa da, profesyonel müzik kariyerine müziklerini yapmış olduğu "Kaybedenler Klübü" adlı sinema filmi ile başlamış oldu. Filmin Türkiye'de yarattığı etki kadar, şarkılarının da insanlar üzerinde bu kadar etkili olması Can Gox'u bir anda müzikseverlerin ilgi odağı haline getirdi.
Bir süre Kaybedenler Klübü ile birlikte "Wrong Side Of the Road", "Melancholy Man", "My Woman" gibi beğenilen şarkılarla sahne alan Can Gox'un "Yalnızım Ben" adlı ilk albüm çalışması, EMI Müzik Türkiye ve Sarı Ev işbirliği ile yayımlandı.
"Haydar Haydar", "Neredesin Sen", "Dal Goncayı Bir Sabah", "İtirazım Var" şarkılarını Türk televizyonlarında beğeniyle izlenen "Şubat", "20 Dakika", "Kuzey Güney", "Kiraz Mevsimi", "Poyraz Karayel" gibi dizilerde de duyduğumuz Can Gox, bir yandan konserlere devam ederken bir yandan da yeni single çalışmasını sevenleri ile buluşturmak için tam gaz ilerliyor.


Tekne kalkış yer ve saatleri

Haydarpaşa İskelesi
Yanaşma saati 18.45 – kalkış saati 19.15 / İskeleye Dönüş Saati 23.15

Kabataş Turizm İskelesi
Yanaşma saati 19.45 – kalkış saati 20.15 / İskeleye Dönüş Saati 23.45

KONSER
başlangıç saati 19:45
bitiş Saati 23.00

5 Temmuz'a kadar 75 TL
5-20 Temmuz 85 TL

Bilet fiyatlarına bir içecek ve aperitif yiyecek ikramlarımız dahildir. Barımız ve mutfağımız gece boyunca hizmetinizde olacaktır.

60 m2 VIP Card sahipleri yaz boyunca gerçekleşecek tekne konserlerimizden birine tek kişilik davetiye ve tüm tekne konserlerine yüzde 15 indirim alacaktır.

60 m2 VIP Card hakkında detaylı bilgi için;
www.facebook.com/60m2VIP/

Bilgi almak için :
05332057185
05066751909
05322162661
02122930809

Yorumlar

Aynı gece

  • Ernest Ranglin & Friends / the Budos Band

    20 Temmuz Çarşamba - 20:00
    23. İstanbul Caz Festivali bu sene 27 Haziran – 25 Temmuz tarihleri arasında Garanti Bankası sponsor…
  • Avrupa Caz Kulübü: Bulut Gülen

    20 Temmuz Çarşamba - 21:30
    23. İstanbul Caz Festivali bu sene 27 Haziran – 25 Temmuz tarihleri arasında Garanti Bankası sponsor…
  • Zamansız

    20 Temmuz Çarşamba - 21:30
    Rezervasyon: (0312) 284 29 25 - 0535 655 21 22 Tepe Prime Eskişehir Devlet Yolu No:266 ANK. http://…
  • Ozoyo / Cem İnce / TKO (Canlı Sahne)

    20 Temmuz Çarşamba - 22:00
    OZOYO Her genredan biraz alınıp, tencerenin içinde harmanlaştırılmış sample müziği. Ozoyo'nun evde …