Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Baterizm Sahnede!

26 Haziran 2016 Pazar 21:00
VE SAHNE!

26 Haziran Pazar akşamı 21:30'da gitarların gürültüsü trampet vuruşlarına karışacak. Baterizm'in 8. Yılın şerefine birlikte çalıştığımız davulcu ve gitarist arkadaşlarla konser düzenleyelim dedik. Hep aklımızda ve hayallerimizde olan bir etkinlikti. Egzersizler, stüdyoda birlikte çalışmalar oluyordu ama bir konser fikri hep daha heyecanlı geliyordu. Bunun için yola çıktık ve böyle bir gece için artık gün sayıyoruz.
Bu gece bizi yalnız bırakmayacak olan Sahte Rakı'nın güzide adamları Korhan Kodaman ve Dinçer Tuğmaner de bizimle birlikte olacak. Hatta konser sonu Sahte Rakı repertuarından da bir şeyler çalarız belki, kim bilir.
Sahne alacak arkadaşların neredeyse hepsinin ilk konseri olacak. Heyecan olacak, eller terleyecek, belki bagetler kayacak, belki penalar düşecek, belki de geçişler unutulacak... Ama hepsinden güzeli; ilk olacak. En güzeli bu heyecan yüzlerinden okunuyor olacak. Seneler sonra beraber çalıştığımız arkadaşlarla bu heyecanı hatırlamak bizim için de çok keyifli.
Giriş ücretsiz. Eğer olur da bizimle birlikte olmak isterseniz ekip olarak çok mutlu oluruz. Pazar günü görüşmek üzere. (18 yaş sınırı vardır)

Yorumlar

Aynı gece

  • Umur Türel

    26 Haziran Pazar - 20:30
    Detaylı bilgi için lütfen arayınız.. 02165509985
  • Emir Can İğrek 60m2'de

    26 Haziran Pazar - 21:00
    Bazen naif bazen agresif müziği ve derin anlamlar taşıyan şarkı sözleriyle son dönemde dinleyicileri…
  • Naz Cimilli

    26 Haziran Pazar - 22:00