Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Chickz with Skillz

8 Aralık 2012 Cumartesi 23:00
"Chickz With Skillz" gecesinde DJ kabinini kadınlar ele geçiriyor
Amsterdam'ın en popüler mekanı Paradiso'da beş senedir, minimal ve club house aromalı funky tech-house soundlarına ev sahipliği yapan Chickz With Skillz, 8 Aralık Cumartesi The Hall Istanbul'da. Chickz With Skillz, en iyi uluslararası ve lokal kadın DJ'lerin, vokalistlerin ve dansçıların buluştuğu tek organizasyon. Çoğunlukla erkekleri görmeye alıştığımız Dj kabini bu sefer sadece kadınların elinde. Sürpriz mix'ler değişik soundlar ve müthiş dans performanslarıyla, yüksek enerjili ve seksi bir gece The Hall Istanbul'da sizleri bekliyor.

Hollanda'nın en popüler kadın Dj'lerinden, adını "Nike Rebel Girl Kampanyası" çerçevesinde yaptığı Nike dünya turnesinde herkese duyuran Carita La Nina 8 Aralık Cumartesi The Hall'da olacak. Diğer bir isim müzik kariyerine 17 yaşında başlayan, az sayıdaki bayan rapperlardan biri olan, Funkerman, Lucien Fort, Carl Cox gibi birçok ünlü isimle bir arada çalışmış W&DY. İstanbul'un tanıdık ve sevilen yüzü, Türkiye'nin ilk kadın DJ'i, uzun süre listelerden düşmeyen Sucre&Sale gibi başarılı prodüksiyonlara imza atmış, yapımcı kimliğiyle de boy gösteren Dj BEYZA gecenin bir diğer sürpriz ismi

Funk'ı elektronik müzikle birleştiren en önemli dans müziği gruplarından Kraak & Smaak'ın vokalisti Berenice van Leer geceyi sesiyle renklendirirken, Hollanda Kraliyet Konservatuarı mezunu, birçok ünlü isimle dünyayı dolaşan Suzanna Alt Trio kurucusu Susanne Alt da canlı saksafon performansıyla geceye renk katacak.

Radio Virgin katkılarıyla gerçekleşen Amsterdam'dan Chickz With Skillz gecesi için gelen dansçılar da ateşli ve tempolu dans şovlarıyla göz dolduracak.

Kapı açılış: 22.00
Bilet: 30 TL
Biletler The Hall Istanbul gişesi ve Biletix'te…

Küçük Bayram Sokak No:7 Beyoğlu / 0212 244 87 37 / info@thehallistanbul.com
www.thehallistanbul.com/
www.twitter.com/thehallevents

Yorumlar

Aynı gece