Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ghetto'da Yeni Yıl Partisi! / New Year Party! + Lady Lou Burlesque Show

31 Aralık 2012 Pazartesi 22:30
www.biletix.com/etkinlik/NLG86/ISTANBUL/tr

Üç ayrı DJ'den yeni yıla uygun eğlenceli müzikler, üçüncü katta Balkan partisi, isteyene yılbaşı yemeği, isteyene gece yarısından sonra terasta atıştırmalıklar ve Lady Lou'dan benzersiz bir Burlesque show… Hepsi Ghetto'da.

Derler ki, yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçermiş. Bu durumda eğlenmek şart! Ghetto'da sizi güzel mi güzel hareketli mi hareketli bir parti bekliyor! Her katta ayrı bir eğlence, her katta ayrı bir coşku hem de sadece tek bir biletle! İster yemeğinizi de Ghetto'da yiyin ister sadece eğlenceye gelin. Yarışma ve sürprizlere ise mutlaka hazırlıklı olun! Gece geç saatte terasta çorba çeşitleri ve sucuk-ekmek ile mutluluğa giden yol midemizden de geçecek ve yeni yıla güzel, eğlence dolu bir merhaba diyeceğiz!

Ünlü Burlesque Yıldızı Lady Lou!
Avrupa'nın en önemli Burlesque dansçılarının bağlı olduğu Cirque Rouge'un en önemli isimlerinden, ödüllü Lady Lou'dan kanınızı kaynatacak bir Burlesque şov…

DJ'lerle dans dans dans!
Murat Erülken, Orkun Tunç ve Elif Müftüoğlu'nun DJ setinin başında olacağı yılbaşı gecesinde 70'ler, 80'ler, 90'lar, günümüz hitleri ve dans remix'lerinden hip-hop, R&B, pop chart hit'lerine kadar birçok tarzın en beğenilen parçalarıyla sabaha kadar dans…

Metto'da yemek
Ghetto mutfağından damakları şenlendirecek bir yılbaşı menüsü:
Peynir tabağı, ordövr tabağı (zeytinyağlı yaprak sarma, haydari, enginar, taze fasulye, imam bayıldı, patlıcan salatası, mercimek köftesi), ara sıcak (koşinya, mozarella kroket), iç pilavlı portakal soslu hindi ve tatlı (incir tatlısı ve mini Ghetto pasta)

Session'da Balkan partisi
Balkanlar'dan misafirlerimizin ağırlıkta olacağı, eğlenceli Balkan müziklerinin çalınacağı apayrı bir atmosfer.

Terasta gece geç saat ziyafeti
Bolca alkol tüketildi, mideler kazınıyor. O zaman terasa buyrun, sucuk ekmek ve çorba çeşitleri sizi bekliyor.


It's a common belief that how you start the New Year will be how the rest of the year goes - so having fun and being happy is a must. Ghetto offers you a night of amazing fun with various events on each floor. Whether you choose to dine here or not, you should be partying at Ghetto all night long. Soup selections and snacks will be served at Ghetto Terrace, late at night.

Fiyat / Admission: 50 TL (1 kadeh Prosecco dahil) / (including 1 glass of Prosecco)
Yemek + giriş / dinner including entrance: 150 TL (2 yerli içki + 1 kadeh Prosecco dahil) / (including 2 local drinks + 1 glass of Prosecco)
Yeli Yıl Partisi!

Yorumlar

Aynı gece