Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Sibel Köse & Önder Focan & Kağan Yıldız Trio

13 Aralık 2012 Perşembe 22:00
Mekan "The Jazz Room"konserleri devam ediyor..
Bu cok ozel gecemizi kacirmayin..

Sibel Köse (vo), Önder Focan (g), Kağan Yıldız (b).

Çok değişik projelerde birlikte olan sanatçılar 2006'dan bu yana trio olarak yaptıkları bu dinlemesi çok zevkli projede standartlar, düzenlemeler Önder Focan ve Kağan Yıldız'ın elinden, Sibel Köse'nin sesinden bambaşka bir renge bürünecek.

Sibel Köse Ankaralı. TED Ankara Koleji'nin ardından ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Caz ile ilgili ilk çalışmalarına üniversitede öğrenci olduğu yıllarda başladı. Polonya'da seminerlere katıldı. 1987 yılından bu yana Sibel Köse konserlerde, radyo ve TV programlarında yer almakta, yerel ve uluslararası caz festivallerine katılmaktadır. Polonya'nın Zamosc kentinde düzenlenmiş olan Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması'nda birincilik ödülü aldı. "Nina Simone Tribute" konserinde Dee Dee Bridgewater, Raul Midon ve Stacey Kent ile aynı sahneyi paylaşan Köse, Polonya'da bir de albüm çıkardı. Atölyesinde ilgi duyan her yaştan caz sever vokaliste vokal eğitmenliği de yapmaya devam etmektedir.

Önder Focan Türkiye'nin önde gelen caz gitaristlerindendir. 1975 yılında 19 yaşında iken tamamen caza yöneldi. Cazı ODTU yıllarında mühendislik okurken kendisi çalışarak öğrendi. Pek çok uluslararası festivalde, konserlerde çaldı. 13 CD piyasaya çıkardı. 13. "Songbook" adlı albümü geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı.

Kağan Yıldız Mimar Sinan Üniversitesi Kontrabas bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Pekçok konser ve uluslararası festivallerde sahne alan sanatçı albümlerin de aranan bascısıdır.

Dinlemek İcin sibelkose.com/

Giriş : 25 TL


REzervasyon İçin
www.mekanjazzroom.com
0 216 550 99 85

Yorumlar

Aynı gece