Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

VERA ve SAPAN @ İstanbul Bronx

28 Aralık 2012 Cuma 03:00
Vera

2004 yılında Denizli'de üyeleri henüz birer lise öğrencisiyken kurulan Vera, vokalde Arel Koray Nalbant, klavyede Onur Gülen, davulda Canberk Karademir, bas gitarda Dünyacan Yılmaz ve gitarda Mustafa Şarbak'tan oluşuyor.

Yayınladıkları "Sadece", "Fotoğraflarda..." ve "Yaz Rüyası" EP lerinin ardından 2011 Kasım ayında Babajim Studios & Mastering'de kaydedilen 5 şarkılık ilk profesyonel albümleri "Vera" 2012 Mart ayında Babajim Records etiketiyle raflardaki yerini aldı. Prodüktörlüğü Reuben De Lautour, kayıtları Saygın Özatmaca, miksleri Alp Turaç ve masteringi Pieter Snapper tarafından yapılan albümden gerek sosyal medyada, gerekse basılı medyada fazlaca yer bulan albümün ilk klibi ise Can Fakıoğlu (DGMND) ve Bora Ozan yönetmenliğinde, "Karanlık Dokunmasın"a çekildi.

Arel Koray Nalbant | Vokal, Gitar
Mustafa Şarbak | Gitar
Canberk Karademir | Davul
Onur Gülen | Klavye, Vokal
Dünyacan Yılmaz | Bas Gitar, Vokal

veraistanbul.com/
www.facebook.com/veraistanbul
www.twitter.com/veraistanbul
------------------------------------------------------------------------

Sapan

2010 yılının ocak ayında Baykal Ada (Gitar/Vokal), Cihan Deniz (Bas) ve Hikmet Altınyıldız (Davul) üçlüsü tarafından kurulmuştur. Indie rock tarzındaki şarkılarını Tükçe, İngilizce ve Franszıca seslendirmektedir.

İstanbul'un önemli canlı müzik mekanlarından bir çoğunda, Efes Pilsen One Love 10 ve 11 ile çeşitli üniversite festivallerinde sahne almış olan Sapan, 2011 Kasım ayında İstanbul Bronx'ta lansmanını yaptığı ilk EP 'si "Gökyüzünde Yeryüzü" ile Sapan, Türkçe repertuvarından dört şarkıyı dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Miller Music Factory 2012 senesinde birincilik ile jüri özel ödülü Miller Music Tour West'i ve 2. Be The Band yarışmasında ikinciliği elde ederek büyük bir başarı sağlayan Sapan yeni kayıtları ve konserleriyle sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Baykal Ada : Vokal/Gitar
Cihan Deniz : Bas
Hikmet Altınyıldız : Davul/Geri vokal
Arda Erboz : Gitar

sapan.info/
www.facebook.com/Sapanmusic
www.twitter.com/sapantheband

Yorumlar

Aynı gece