Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SQL Remiks Yarışması Başlıyor...

15 Aralık 2012 Cumartesi 02:00
Oscar ve Nobel ödüllü sanat yazarı George Bernard Shaw'un da söylediği gibi Hayat, kendini keşfetmekten ibaret değildir, kendini yaratma sanatıdır.
Audio ve medya eğitimlerinde sektörel farklar yaratan Galatasaray ITM, dünyadaki kendini yaratmak değişiminin farkında olarak 2009 yılından bu yana kendini prodükte edebilecek gerekli becerilere sahip "artist/prodüktörler" yetiştirmekte "Adele, joe Worricker, Amy Winehouse, Kate Nash, Paul Garred, Hugh Harris & Luke Pritchard" gibi isimlerinde tercih ettiği "Edexcel Music Production " eğitim merkezi olarak, kendini yaratma kabiliyetini geliştirmek ve yaymak üzere çeşitli yarışmalar düzenlemektedir.
15 Aralık-12 Ocak tarihleri arasında Galatasaray ITM ve Sgproder tarafından düzenlenecek yarışma; Yeni soundları, efektleri, aranjeleri ve prodüktörlük yeteneklerini göstermeye olanak verirken; özgün yaklaşım ve kendini yaratma kabiliyetinin Türkiye'deki yansıması özgür kız Nil Karaibrahimgil'in HE-MAN parçasını remiksleyerek sektöre giriş imkanı veriyor.
Sgproder in katkılarıyla yarışma; katılımcılarına ve ilgililerine de ünlü prodüktörlerin konuşmacı olarak yer alacağı seminerler düzenliyor ve seminer videolarına da paylas.com platformu üzerinden ulaşma imkanı veriyor.

Galatasaray ITM, SgProder, Steinberg, Compel, Muziktek ve Paylas.com sponsorluğunda online olarak gerçekleşecek SQL Remiks Yarışması; dereceye giren yarışmacılara Galatasaray ITM eğitimlerinde 5000 TL değerinde eğitim bursu, İnteraktif sosyal medya platformlarında tanıtılma ödülü ve Compel ve Steinberg den sürpriz hediyeler kazanma imkanı sunuyor…

Katılımcıların ücretsiz olarak ulaşabilecekleri SQL Remiks Yarışması Seminer Takvimi İse Şöyle:
5 ARALIK ÇARŞAMBA CAN HATİPOĞLU
6 ARALIK PERŞEMBE MURAT UNCUOĞLU
7 ARALIK CUMA ERSEN KUTLUK


Yarışma hakkında Detaylı bilgi için www.muzikteknolojileri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Aynı gece