Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Blatta & Inesha (Dim Mak, IT)

12 Ocak 2013 Cumartesi 00:30
BLATTA & INESHA (DIM MAK, IT)
GOOSEFLESH

Italians do it better deyişinden hepimiz haberdarızdır, XLR8R dergisi tarafından da onaylanan italyan ikili Blatta & Inesha, Crookers, Bloody Beetroots ve Congorock gibi büyük isimlerle aynı listelerde yer aldılar.

Ülkeleri içerisinde zirvede bulunmalarının dışında, Steve Aoki ve Fatboy Slim gibi superstar djlerin sahibi olduklari Dim Mak, Southern Fried Records adlı plak şirketlerinden çıkardıkları EP'leriyle listeleri zorlamaya devam ediyorlar.

Techno Noveau soundu ile Techno ve Electro'nun arasındaki eksik bağlantıyı gidererek aynı zamanda yeni gelişen Future Techno akımının ilklerinden olan ikili, Plump DJs, Telepopmusik, Benny Benassi, Mustard Pimp, Gooseflesh ve Meat Katie gibi isimleri de remixlediler.

Ikilinin Universal ve Sony BMG gibi dev plak şirketleri dışında Kitsune, Lectroluv, Mental Groove, Bad Life gibi yirmiden fazla çalıştığı bağımsız plak şirketi bulunuyor. 2013'te ise yeni çıkaracakları albümleri için gün sayan Blatta & Inesha, yakın gelecekte Ingiltere çıkışlı AutoKratz (Kitsune, Bad life) ile stüdyoda beraber çalışacaklar.

Kökleri Rock&Roll ve Turntablism'e (geçmişte Inesha 2 kez Italya DMC şampiyonu olmuştu) dayanan ikilinin performansları Techno' dan, 70'lerin italo discosuna kadar uzanıyor.

Eğlenmek için doğmuş olan bu ikili, dünyayı bir kaç defa turlamalarının yanında Boys Noize, Erol Alkan, Annie Nightingale gibi isimlerin de sonsuz desteğini almakta.

www.facebook.com/blattainesha
www.blattainesha.com
www.soundcloud.com/blatta-inesha
www.youtube.com/blattainesha
www.twitter.com/blattainesha

Biletler Biletix'de

25 TL - 35 TL

Yorumlar

Aynı gece