Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

It's Miller Time w/ Tiefschwarz (Souvenir Music, DE)

24 Şubat 2013 Pazar 00:30
IT'S MILLER TIME WITH...
TIEFSCHWARZ (Ali) (SOUVENIR MUSIC, DE)
ALICAN (GET PHYSICAL, TR)
DORUK GURALP

23 Şubat 2013, Cumartesi
indigo Istanbul
23:00

Tüm dünyada kardeş dayanamışmasının yaratıcılığı artıran bir etken olduğunu kanıtlayan örneklerden bir tanesi de Ali ve Basti Schwarz kardeşler, ya da bilinen isimleriyle "Tiefschwarz". Hem kardeş, hem de birer müzik aşığı olan Tiefschwarz, 1990 yılında dönemin yeni, şimdi ise efsane olarak bilinen gece kulübü "On-U"da ile başladı. Müziğe olan aşkları ve tutkuları, 1990'ların sonlarına doğru onları hem Almanya dışına taşıdı, hem de DJ'likten prodüktörlüğe geçiş için gerekli adımı atmalarını sağladı.

2000'li yılların başında Avrupa'da tırmanmaya başlayan bir fırtına haline gelen Tiefschwarz, 2002 yılında yayınladıkları mix albümleri "A Little Help For Your Friends" ile birlikte Amerika, Avustralya ve Brezilya'yı turlayarak dünya yıldızı olma yolunda en büyük adımı attı. Dans müziğinde 23 yıldır yer alan ve Francois K, Luke Solomon ve Derrick Carter gibi önemli isimlerle birçok çalışmaya imza atan Tiefschwarz, aynı zamanda kendi plak şirketleri Souvenir Music ile de Deep House ve Tech house tarzlarının en önemli çalışmalarını müzikseverlere sunuyor.

Dans müziğinin efsane ismi Tiefschwarz, 23 Şubat Cumartesi gecesi indigo kabininde, Istanbullu dans müziği sevenlere unutamayacakları bir deneyim yaşatacak.

www.tiefschwarz.net
www.soundcloud.com/tiefschwarz-1
www.facebook.com/tiefschwarzofficial

Yorumlar

Aynı gece