Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

AKUSTİKHANE Konuk: GÖKHAN TÜRKMEN

10 Ocak 2013 Perşembe 21:30
AKUSTİKHANE
Dört sezondur kaliteli müziğin adresi olan Akustikhane, bundan böyle her Perşembe akşamı saat 21:30'da İstanbul Bronx sahnesinde, her Cumartesi ise TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Sizde Akustikhane'yi çekildiği yerde, canlı canlı dinleme keyfini yaşamak istiyorsanız, hepinizi 10 Ocak 2013 Perşembe akşamı saat 21:30'da İstanbul Bronx'a bekliyoruz.
Peki Akustikhane'de bu hafta kim konuk oluyor? Ağırlamaktan ve dinlemekten çok keyif aldığımız isimlerden biri olan GÖKHAN TÜRKMEN bizlerle beraber olacak. Keyifli bir müzik ve sohbet için hepinizi İstanbul Bronx'a bekliyoruz.

GÖKHAN TÜRKMEN
Gökhan Türkmen 1983 yılında İstanbul 'da dünyaya geldi. Herkes gibi müziğe çocukken başlamadı, çocukluğunun tadını çıkardı. İlerleyen yıllarda yakın bir arkadaşının gitar sevgisi Gökhan'a da bulaştı. 1997′de annesinin aldığı gitarla da bu ilgi büyüdü ve müziğe ilk adımlarını attı.

Söz ve beste çalışmaları okul yılları boyunca devam etti ve 2000 yılından itibaren farklı mekanlarda sahne almaya başladı. 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümü'nden mezun olan Gökhan, bundan sonraki süreçte müziğe daha da ağırlık verdi ve şan dersleri almaya başladı.

2008 yılında Youtube adlı video paylaşım sitesine yüklediği "Büyük İnsan" şarkısı 5 milyondan fazla kişi tarafından dinlendi ve paylaşıldı. İlk albümüne de adını veren ve çıkışını sağlayan bu şarkıyı, kuzeni Serkan Söylemez yarattı. Bu albümde Büyük İnsan, Yan Sen ve Dön şarkılarına klip çekildi. Klipleri müzik kanalları ve internet dünyasında izlenme rekorları kırdı. En iyi çıkış yapan sanatçı olarak Altın Kelebek ödülü alan Gökhan Türkmen, 2010 yılında, ilk albümünün başarısını pekiştiren ikinci albümü "Biraz Ayrılık"ı çıkararak yoluna sağlam adımlarla devam etti. O yıl en çok ödül alan sanatçılardan biri olan Gökhan Türkmen'in ikinci albümü Biraz Ayrılık radyo ve televizyonlarda en çok çalınan, klipleri en çok yayınlanan albüm oldu. Bu albümde Biraz Ayrılık, Rüya, Bir Öykü ve Ayıp Ettin şarkılarını kliplendiren Gökhan Türkmen, yüzlerce konser ve sahne performansıyla hayranlarıyla buluştu.

Klipleri müzik kanalları ve internet dünyasında izlenme rekorları kıran ,duygusal şarkıların başarılı ismi Gökhan Türkmen, 'Ara' adlı ücüncü albümünü 2012 yılının mayıs ayında hayranlarıyla buluşturdu.Beş şarkıdan oluşan albümde ilk klip şarkısı olan 'Bitmesin' uzun süre müzik listelerinde bir numarada yer aldı...
Bir yandan yoğun bir şekilde müzikal çalışmalarına ve konserlerine devam eden Gökhan Türkmen, diğer yanda sansasyondan uzak, sakin bir hayat sürdürmekte...

TARİH: 10 OCAK 2013 Perşembe
KAPI AÇILIŞ: 20:30
BAŞLAMA SAATİ: 21:30
(ÖNEMLİ NOT: Konser başladıktan sonra seyirci alınmayacaktır.)

Linkler:
www.akustikhane.com
www.istanbulbronx.com
www.facebook.com/bronxpisahne
www.facebook.com/akustikhaneperformansevi
twitter.com/istanbul_bronx
twitter.com/akustikhane


ÖNEMLİ NOTLAR:

•Seyirci kapasitesi sınırlıdır.
•Etkinlik, sanatçının konseri şeklinde olmayacaktır. Akustik TV çekimi şeklinde olacaktır.
•Etkinlik sırasında seyircilerin sessiz olması beklenecektir. Bu konuda prodüksiyon ekibinin uyarıları olacaktır.
•Giriş saat 20:30 ile 21:30 arasında yapılacaktır. Konser başladıktan sonra, biletli olsa dahi seyirci girişi olmayacaktır.
•Ara verildiğinde giriş yapılabilir.
•Geç kalan seyircilere bilet ücreti iade edilmeyecektir.
•Profesyonel fotoğraf makinası ve video kamera mekana alınmayacaktır.
•Cep Telefonu ile video çekimi yapılması yasaktır.
•Cep telefonlarının sessiz konumda tutulması gerekmektedir.
•Fotoğraf çekimlerinde flaş kullanılmaması gerekmektedir.

Yorumlar

Aynı gece