Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

100 Derece & Cemiyette Pişiyorum & Boss DJ @ Peyote

19 Ocak 2013 Cumartesi 22:00
- 100 DERECE -
Punk'n Roll adını verdikleri tarzlarıyla, ilk albümleri 'Kahpe Felek' ile Türk Rock Müziğine yeni bir soluk getiren 100 Derece, şimdi ikinci albümleri 'Dolap Beygiri' ile karşınızda.

Barış Çakır- Vokal & Gitar
Mehmet Levent Keleş - Davul
Ege Can Kınacı - Bas gitar
Gökhan Paker - Hammond
Mert F. Alatan - Trompet

- Cemiyette PİŞİYORUM -
Cemiyette Pişiyorum, 90'ların sonlarına doğru tozlu Beyoğlu pasajlarının alt katlarında gelişen sahaf kültürünün bir uzantısıdır. Temsil ettiği değerler, yalnızca müzikle sınırlı değildir. 90'ların ortalarından itibaren içinde bulundukları alt kültür tarafından şekillenen tüm olguları barındırırlar. Şarkı sözleri,bunun en çarpıcı örneklerini verir. Çıkarttıkları fanzinlerden derlenmiş "gerçek" hikayeler, ana temayı oluşturur. Erken döneme yansıyan ergenlik psikolojisi, yerini daha oturaklı bir ruh haline bırakmıştır.

Tolga Can Saygılı / Gitar-Vokal
Ali Özdemir / bas
Can Oral / Davul-Geri Vokal

- Boss DJ -
2002 yılında Sabancı Üniversitesi radyosunda ska ve punk programı yaparak dj/selecter'lığa başlayan Boss, 2004 yılından itibaren İstanbul punk ve ska sahnesini ısındırmaya devam etmektedir. The Toasters, Deal's Gone Bad ve The Slackers gibi önemli konserlerde sergilediği performans ve düzenlediği ska ve reggae partileriyle adından söz ettirmektedir. Sayısız konser ve partide mod ayarlama görevini başarıyla yürütmüştür.

Yorumlar

Aynı gece