Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

RADYO ODTÜ 18. YAŞ PARTİSİ & FRESH! // IF PERFORMANCE HALL

31 Ocak 2013 Perşembe 21:00
"RADYO ODTÜ 18. YAŞ PARTİSİ & FRESH!" 31 Ocak Perşembe IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

RADYO ODTÜ'den Davetiye kazananlara 1'er tane yerli içecek ikram ediyoruz :)

Ankara'da uzun yıllardır aynı proje içinde yer alan Ela Artun, Levent Yıldırım ve Çağcan Aras 2008 yılı ortalarında, yine çeşitli gruplarla sahne alan Erman Erdoğan'ı kadrolarına dahil ederek Fresh! projesini hayata geçirdiler, daha sonrasında da Özgün Aksüyek'in gruba dahil olmasıyla Fresh! son halini almıştır.
Grubun amacı ilk kurulduğu günden itibaren cover gruplarının
klasikleşmiş repertuarlarından farklı, daha güncel parçaları, modern soundlar kullanarak kendine özgü tarzlarıyla yorumlayarak izleyicinin beğenisine sunmak olmuştur. İlk sahne almaya başladığı günden itibaren Ankara başta olmak üzere, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Antalya gibi bir çok şehirde geniş kitlelere hitap etmiş ve izleyicilerden aldığı olumlu tepkiler sonucunda bu konudaki başarısını ispatlamıştır.
Fresh!'in amacına başarıyla ulaştığının bir diğer kanıtı da Fresh!'ten sonra kurulan birçok grubun bu tarzda denemeler yapmaya çalışması ve bu yenilikçi anlayış ve tarzın birçok müzisyene örnek olmasıdır. Enerjik sahne performanslarında eğlenirken izleyiciyi de bir o kadar eğlendiriyor olmaları bu işi ne kadar severek yaptıklarının bir göstergesidir.
Grubun çok zengin bir repertuarı bulunmaktadır. Fresh!; Justin
Timberlake, Rihanna, Lady Gaga, David Guetta, Black Eyed Peas, Snoop Dogg, Kesha, Maroon 5, B.O.B., Ne-Yo, Alicia Keys, Joss Stone, Maria Mena, Bedük, Sertap Erener, Tarkan gibi sanatçılardan Disco-Pop, Soul, R&B tarzında parçalar yorumlamaktadır.

Ela Artun - Vokal
Levent Yıldırım - Gitar
Özgün Aksüyek - Klavye
Çağcan Aras - Bas
Erman Erdoğan - Davul

Kapı Açılış 20:00
RADYO ODTÜ DJ'leri 21:00
FRESH! 00:30
Giriş Ücretsiz

www.ifperformance.com
www.facebook.com/ifperformance
www.twitter.com/

Yorumlar

Aynı gece