Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GiTARiZMA feat. OKAN ERSAN @ HADES BAR , GiRNE

25 Şubat 2013 Pazartesi 21:00
GiTARiZMA projesi Kıbrıs'ta OKAN ERSAN ile buluşuyor !

Türk müzik sahnesinin en iyi gitaristeri GÜR AKAD ile CEM KÖKSAL rock veteranları ALPAY ŞALT (Yüksek Sadakat), ÇAĞATAY ATEŞ, MERT TOPEL , proje grubu GiTARiZMA çatısı altında birlikte müzik yapıyor, izleyicilere unutamayacakları bir konser yaşatıyorlar.
GİTARİZMA'nın K.K.T.C. konserlerinde adanın yetişirdiği dünya çapındaki gitarist ve besteci OKAN ERSAN sahneyi Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden GÜR AKAD ve CEM KÖKSAL ile paylaşacak.

Klips , Tarkan , Kurtalan Ekspres ve solo çalışmalarından tanıdığınız GÜR AKAD, solo kariyeri ve JOE LYNN TURNER (Rainbow,Deep Purple) ile yaptığı ortak çalışmalardan hatırladığınız CEM KÖKSAL, yanlarında 90'lı yıllardaki Whisky rock grubundan beri birlikte çalmış ÇAĞATAY ATEŞ ve ALPAY ŞALT (Yüksek Sadakat) ile GiTARiZMA olarak adlandırdıkları proje grubunu 2011 yılı sonunda kurdular.
Farklı zamanlarda,farklı konserlerde,farklı konuk gitaristler ve sürpriz konukları ile sahne alan grup, hem elemanlarının bestelerini hem de rock tarihinin klasikleşmiş parçalarını seslendiriyor.Grubun bugüne kadar aynı sahneyi paylaştığı konuk gitaristler SERDAR ÖZTOP, OKAN ERSAN , CENK EROĞLU ve MESUT UĞUREL oldu.
Türkiye'nin en iyi gitaristlerini ve müzisyenlerini aynı sahnede buluşturan rock grubu K.K.T.C.'ye ilk kez 2012 Nisan ayında Doğu Akdeniz Üniversitesi Rock Festivali için gelmiş ve izleyicilerden büyük ilgi görmüştü.
En iyi gitaristleri aynı sahnede buluşturan bu proje grubu 25 OCAK 2013 saat 21.00 'de GiRNE HADES BAR ve 26 OCAK 2013 saat
22.00 'de LEFKOŞA the DOORS' da sahne alacak.

HADES BAR konserinde yerel grup TATOOED BAND de sahne alacak.

Yorumlar

Aynı gece

  • Cemmetin Band

    25 Şubat Pazartesi - 23:30
    CEMMETİN BAND, müziğinin ifade biçimi olarak “şarkı” formunu benimsemiştir. Bu “şarkı”nın birinci un…
  • Flexible

    25 Şubat Pazartesi - 00:45
    Ebu Yeniyol un İsviçre'den Türkiye'ye dönüşüyle 2010 da kuralan grup enerjik müzikleriyle dikkat çek…
  • İRFAN KANGI'NIN SUNUMU İLE CANLI KARAOKE

    25 Şubat Pazartesi - 01:30
    Karaoke Japoncada boş orkestra demek. Dünyaya Japonya’dan yayılan bu eğlence türü şimdi farklı bir d…