Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Pijama Konser

26 Ocak 2013 Cumartesi 22:00
Pijama
26 Ocak Cumartesi - 22:00
Yazı Tura Sahne, Beşiktaş
Bilet: 20 TL
www.biletix.com/etkinlik/PKBB8/TURKIYE/tr
Ihlamurdere Cad. Alaybeyi Sok. No:7 Beşitaş
0507 604 23 32


Yıllardır eğlenceli ve enerjik sahne performansıyla dikkat çeken Pijama, 2004 yılında İstanbul'da biraraya geldi. Kurulduğu günden beri başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin bir çok şehrinde sayısız konserler veren grup 2010 Şubat ayında ilk albümünü yayınladı. Türkiye'deki melankolik grup müziğinden oldukça farklı, son derece pozitif bir duruşa sahip ilk albümün adı "Takma Kafanı"ydı.

Albümün çıkış parçası "Hep Aynı"dan hemen sonra, "Takma Kafanı" albümünde bulunan "Boşvermişim Dünyaya" için hazırlanan ikinci video klip müzik televizyonlarında ve radyolarda listelere girerek gruba daha geniş bir bilinirlik sağladı. Tıpkı yaptığı müzik gibi, kliplerinde de sıradanlıktan uzak durmaya özen gösteren grup ilk albümü için toplam dört adet video klip hazırladı.

"Performans grubu" sıfatına yakışır bir şekilde yoğun konser takvimiyle geçen iki yıldan sonra 2012 Mart ayında, grubun pozitif ve keyifli tavrını bozmayan, ancak ilk albüme göre daha olgun ve kendine has bir sound'a sahip olan ikinci albüm "Düşe Kalka" yayınlandı. Tüm parçaların söz ve müzikleri Pijama'ya ait olan bu albümün prodüktörlüğünü Alen Konakoğlu ve Can Saban üstlendi.

Eğer canlı müzik seviyorsanız ve eğlenmekle ilgili bir probleminiz yoksa mutlaka canlı görmeniz gereken Pijama, her birini bir gösteri gibi ele aldığı ve son derece eğlendiği konserlerinde, albümündeki parçaların yanında, özel olarak hazırladığı cover repertuarıyla da performanslarının tansiyonunu hiç düşürmeden konserlerine devam etmektedir.

Yorumlar

Aynı gece