Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Gigology Label Series: Exploited Records Showcase w/ Adana Twins, Claptone, Shir Khan

2 Mart 2013 Cumartesi 00:00
GIGOLOGY LABEL SERIES :
EXPLOITED RECORDS SHOWCASE

ADANA TWINS | CLAPTONE | SHIR KHAN | Support by ERVA

1 Mart 2013 Cuma
indigo Istanbul
23:00

Son dönemin en başarılı plak şirketlerinden Berlin merkezli Exploited, Gigology'nin Label Night serisi kapsamında, 3 önemli proje; Claptone, Adana Twins ve Shir Khan'dan oluşan showcase'i ile 1 Mart gecesi indigo'da.

www.exploitedghetto.de
www.facebook.com/exploitedrecords

Exploited Records'un show gecesi olacak gecede performanslarını izleyeceğimiz projeler:

CLAPTONE: Gizemli Dj/Prodüktör, ocak 2012'de duyurduğu, Cream ve Good To You parçalarından oluşan EP'si dünyanın en saygın dijital müzik marketi Beatport'un Top 10 listesinde 2 ay boyunca ikinci sırada yer aldı ve hala Top 100 listesinde görünüyor. Ardından yayınladığı Night On Fire, Shook, Weekend ve Another Night parçaları büyük beğeni topladı. Son olarak geçtiğimiz ay yayınladığı Wrong ve No Eyes parçalarından oluşan EP'si büyük başarı elde etti ve şu
an Beatport Deep House Top 10'da 1. ve 2. sırada bulunuyor. Wrong parçası ayrıca Itunes Amerika indie dance satış listesinde 1. numara

www.facebook.com/claptone.official
www.soundcloud.com/claptone

ADANA TWINS: 2011'de bağımsız plak şirketi Baalsaal Records'dan Doctor Dru ile yayınladıkları Anymore EP'si büyük beğeni topladı, 2011 tarihli tek EP olarak bugün hala Beatport Top 100 listesinde. 2012 şubat'ta Exploited Records'dan yayınladıkları Everyday ve Strange parçalarından oluşan EP 2012'nin en çok çalınan parçalarından. Everyday EP'sinin de başarısıyla Avustralya, Güney Amerika, Kuzey Afrika, Avrupa kıtalarında çok sayıda performans ile dünya turnesine çıktılar.
Son olarak, Brezilyalı dj duo'su Digitaria'nın vokal eşliği ile yaptıkları ve geçtiğimiz ay kendi plak şirketleri Jeudi Records'dan yayınlanan Reaction EP'si Beatport Deep House listesinde haftalardır Top 10'da görünüyor.

www.facebook.com/adanatwins
www.soundcloud.com/adanatwins

SHIR KHAN: Exploited Records'un kurucusu Berlin'li Dj/Prodüktör, yayınladığı Black Jukebox compilation'ınları fantastik şekilde ilgi topluyor. 1. Black Jukebox'a koydugu Tiger and Woods - Juicy Fruit parçası Soul Clap, Solomun, Axel Boman ve hatta A-Trak gibi bir çok dj'in gizli silahı oldu. Shir Khan'ın bu zamana kadar yayınladığı 6 Black Jukebox'tan ilk ikisi vinyl edisyon olarak plak koleksiyonerlerinin parçaları arasına girdi ve discogs.com'da 99 euro'ya kadar alıcılar buldu. Black Jukebox 3. ve 5. compilation'ları Beatport top 10'da yer aldı. Shir Khan ayrıca Secret Gold adı altında Huxley, Bubba, Daniel Solar, Jack Fell Down, Jesse Perez ve bir çok ismi içinde bulunduran label artistlerine ait bir compilaton da yayınladı. Shir Khan'ın bütün bu mix'leri ve compilation'ları Album Of The Month olarak DJ Mag ve Mixmag de övgülerle yer aldı.

www.exploitedghetto.de/black-jukebox

ERVA: Geçtiğimiz aylarda Art Department, We Have Band, Shigeto ile performansları olan Gigology dj'i gecenin ev sahibi ünvanı ile açılış seti sunacak.

soundcloud.com/iamerva

soundcloud.com/lamerva/sets/promo-gigology-exploited-showcase

Yorumlar

Aynı gece