Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

NewSpeak Rave On! Series: John Monkman live, Ost & Kjex live

23 Mart 2013 Cumartesi 00:30
NewSpeak Rave On! Series:

JOHN MONKMAN live (GET PHYSICAL, KOTE, UK)
OST & KJEX live (DIYNAMIC, DE)
ALICAN (GET PHYSICAL, TR)

22 Mart Cuma
indigo Istanbul
23:30


JOHN MONKMAN
John Monkman 2012'de "Don't have to be Beautiful" isimli single'iyla Beatport Deephouse Chart'da 1 numaraya oturunca kendinden söz ettirmeye başladı.

Hemen ardından "K.I.S.S. M.E." ve "The Heat" ile bu başarısının tesadüf olmadığını gösteren John Monkman, yaptığı müziği seksi ve çekici olarak tanımlarken, müziğinin içinde bolca disco ve 80'ler elementleri içeriyor.

John Monkman'ın bilinmeyen bir tarafı ise Radiohead, Chic, Groove Armada ve Pink Floyd gibi önemli prodüksiyonların yapım aşamasında yer almış olması.

OST & KJEX
Çılgın sahne duruşları, cheesy sample'ları ve yaptıkları detone vokalleri birleştirip olağanüstü bir bütün oluşturan Oslolu ikili Ost & Kjex, house müziğin en önemli plak şirketlerinden Diynamic'in en çok tercih ettiği sanatçıları arasına girdi.

H.O.S.H'la birlikte yaptıkları, ve eğlenceli vokaliyle yaza damgasını vuran Woohoo, Diynamic'in klasikleri arasına girerken, aynı label'dan çıkardıkları Mosambiquetravellplan ve Jagajazzist Toccata gibi parçalarında kullandıkları vokalleri ile de Ost & Kjex, house müziğin en eğlenceli ve enerjik halini müzikseverlere iletiyorlar.

John Monkman ve Ost & Kjex 22 Mart Cuma gecesi NewSpeak Rave On! Series kapsamında indigo' da.

www.facebook.com/JohnMonkmanLIVE
www.facebook.com/pages/Ost-Kjex/117594241587698

Yorumlar

Aynı gece