Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Bu cuma Çağlayan'la son kez! @nina

15 Mart 2013 Cuma 21:30
www.bluestooth.net/

Bluestooth Engin'den sonra diğer gitaristini de Amerika'ya kaptırdı. Çağlayan vizesi gelir gelmez uçak biletini alacağından bürokratik aksilikler yaşanmazsa, büyük ihtimalle bu sezon Bluestooth Çağlayan'la son konserini verecek. O sebeple bahane uydurmayıp gelmeniz uygun olur.

Peki sonra ne olacak? Engin ve Çağlayan'ın Türkiye ziyaretlerinde gerçekleşecek reunion konserleri dışında yeni gitaristimizi (???) repertuarımıza ısındırana kadar belirsiz bir süre karşınızda olamayacağız. Ama bluestooth bakidir. Korkmayınız.

Konser Cuma günü gerçekleşeceğinden her zamankinden erken başlayacağız. Bu durumda konuklarımız için önerilerimiz şu şekilde:

Eviniz taksime yakınsa: İş çıkışı eve uğrayıp evde yiyebilir veya taksimde arkadaşlarınızla takılıp, karnınızı doyurup konsere akabilirsiniz. Seçim sizin.

Eviniz taksime uzaksa: Abi hiç uğraşmayın direkt gelin iş çıkışı taksime. Yemeği burda yer, hafif demlenirsiniz. Konsere de gecikmezsiniz, enerjiniz de saat 10 civarı bitmez. Kimse saçınızı kıyfetinizi yadırgamaz merak etmeyin.

**Giriş: 10tl
**Saat: 21:30

www.bluestooth.net/
www.ninabar.com/

Güncel Kadro:
Onur Mukannasgil (Davul - SC)
Kaan Tuna (Bas Gitar - DR)
Çağlayan Çamsarı (Gitar/Vokal - AMR) :(
Miray Saraçoğlu (Vokal - MR)
Sinan Koçak (Gitar/Vokal - DL)

Yorumlar

Aynı gece