Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MİLLİ REASÜRANS’TA PARLAYAN YILDIZLAR

16 Nisan 2013 Salı 20:00
MİLLİ REASÜRANS'TA PARLAYAN YILDIZLAR

DOĞA ALTINOK keman

Piyano: Madina Zhulmurzina

W.A. Mozart Keman Sonatı Mi minör K.304 (1. ve 2. Bölüm)

F. Kreisler Praeludium ve Allegro

O. Novacek Perpetuum Mobile

H. Wieniawski Keman Konçertosu No. 2 Op. 22 Re minör (Romance ve Allegro)

B. Bartok Romen Halk Dansları

S. Rachmaninov Margaritki (Daisies)



Parlayan Yıldızlar serisinin bu ayki konuğu kemanın küçük virtüözü Doğa Altınok. İlk ödülünü 4. Gülden TURALI Ulusal Keman Yarışması küçükler kategorisinde alan Doğa Altınok bu yarışmadaki ikincilik ödülünün yanı sıra Server Acim'e ait "Filiz" adlı eseri en iyi yorumlayan yarışmacı ödülüne de layık görüldü. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 2011 yılında şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ve 2012 yılında da Mehpare Karamenderes yönetimindeki Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile sahne alan Altınok yine geçtiğimiz yıl Paris Slave De Musique Konservatuvarı'nda düzenlenen "We Play Together" adlı yarışmada ve "Berlin International Music Competition "Sforzando" yarışmasında birincilik ödüllerini kucakladı. Mayıs 2012'de Slovakya'da düzenlenen "Talents For Europe" yarışmasında ikinci olan Altınok onuncu kuruluş yıldönümünü kutlayan klasik müzik dergisi Andante'nin 2012 Yılı Donizetti Klasik Müzik Ödülleri kapsamında da "Yılın Genç Müzisyeni" (17 yaş altı) seçildi. 20 Mayıs-2 Haziran 2013 tarihleri arasında Moskova'da yapılacak "Moskova Dostlarıyla Buluşuyor" festivali kapsamında konser vermek üzere Vladimir Spivakov Vakfı tarafından Moskova'ya davet edilen genç kemancı üyesi olduğu Adana Quartet ile bir konser vermek için de Buenos Aires'ten bir davet aldı.

"Doğa Altınok, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı İlköğretim 7'nci sınıfa devam etmektedir ve Öğr.Gör. Daniya Kaynova'nın öğrencisidir."

• Salon kapasitesi sınırlıdır.

• Bir seferde en fazla 4 kişilik rezervasyon yaptırılabilir.

• Rezervasyon için İş Sanat'ın issanat@isbank.com.tr e-posta adresinden veya 212 316 10 83 numaralı telefonundan irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Dinleti ücretsizdir.

Yorumlar

Aynı gece