Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ecza Dolabı

26 Nisan 2013 Cuma 21:30
for English: www.saloniksv.com/en/event/335/ecza-dolabi

kim?
Ecza Dolabı, Eczacıbaşı Topluluğu'nun çeşitli kademelerinde çalışan ve müziğe, iş yaşamlarıyla aynı keyif ve ciddiyetle yaklaşan müzisyenleri bir araya getiriyor.

ne yaptı?
Çalışmalarına 2010 yılında başladı. Eczacıbaşı Topluluğu'nun iç etkinliklerinde sahne aldı. Şaşırttı, eğlendirdi. Mayıs 2011'de Eczacıbaşı Gönüllüleri'nin "Müzik Odası" projelerine destek olmak amacıyla Salon'da bir konser verdi. Haziran 2011'de CEO Club gecesinde iş dünyasının profesyonellerini coşturdu. İstanbul'un popüler mekanlarında sahne alarak, müzikseverleri dans ettirdi. Hiç iş konuşmadan birlikte prova yaptı, eğlendi, üretti, stres attı, keyif aldı ve aldırdı. Geçtiğimiz yılların keyifli ve başarılı performanslarından sonra üçüncü kez İKSV'nin "BitamBiöğrenci" projesine destek sağlamak amacıyla iş dünyasından sürpriz isimler eşliğinde Salon sahnesine çıkıyor.

nasıl?
1960'lardan günümüze popüler rock ağırlıklı parçalar ve sevilen yerli-yabancı parçaların yorumları ile her derde deva!

ekip
Erdal Karamercan (gitar ve vokal), Tolga İzzet Günel (gitar ve vokal) Ahmet Sevük (perküsyon) İlkay Akalın (vokal) Mustafa Özçilingir (mandolin ve vokal) Mert Kokulu (davul) Özgün Canbazoğlu (bas gitar) Baran Karadeniz (akustik gitar) Gökhan Sürer (klavye)

biletler
(şimdilik) Ayakta 35 TL Öğrenci 25 TL

Yorumlar

Aynı gece