Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Gökcan Sanlıman @ KadıköySahne

26 Nisan 2013 Cuma 21:00
Gökcan Sanlıman'ın Teoman prodüktörlüğünde hazırlanan "Soğuk Temmuz" isimli yeni albümü Avrupa Müzik markasıyla yayımlanıyor.

Süpervizörlüğünü Haluk Kurosman, aranjörlüğünü ise Noyan Erdal ve Gökcan Sanlıman üstlendiği 10 şarkıdan oluşan albümde söz ve müziklerin tamamı Gökcan Sanlıman'ın kendisine ait. ("Mutlu Yollara", "Soğuk Temmuz", "Serseri Kalp", "Nasıl İstersen Öyle Olsun", "Açık Saçık Yaramazlık", "Ayşe", "Öp de Geçsin", "Hayrola", "Uyku Tutmadı", "Şerefine")

Albümün ilk video klibi yönetmen Evren Gülçığ tarafından albümle aynı adı taşıyan "Soğuk Temmuz" isimli şarkıya çekildi. Albümün stylingi Selda Bora Özkanlı'ya, fotoğrafları ise Cem Talu'ya ait.

Teoman "Soğuk Temmuz" için ne diyor?
"Gökcan'la ben uzun zamandır yakınız zaten. Geçen sene ben kendi müziğimle ilgilenmemeyi seçtiğim dönemde Gökcan'ın albümüne yoğunlaştık. Şarkılarını birkaç senedir biliyor, seviyordum. Fakat direkt bir şekilde karışmadım müziğe. Gökcan'ın kafasında hazırdı zaten şarkılar. Küçük fikirler verdim, aranjörü Noyan Erdal ile kafaları karıştığında seçenekler sundum. Şarkı yazma bölümünden, albümün son aşamalarına kadar yanlarındaydım, kendi tecrübemi katmaya çalıştım. Fazla karışmama gerek kalmadı zaten, yaptıkları şeyleri genelde beğendim, sadece ufak dokunuşlar yaptım. Bence Gökcan Sanlıman pek yakında, yeni kuşak müzisyenler içerisinde önemli bir yere sahip olacak. İyi bir şarkı yazarı ve yorumcu olacak."

Gökcan Sanlıman kimdir?
22 Aralık 1985 İstanbul doğumlu Gökcan Sanlıman, orta ve lise öğrenimini İtalyan Lisesi'nde tamamladıktan sonra 2009 yılında Bilgi Üniversitesi "Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi" bölümünden mezun oldu. Halen Bilgi Üniversitesi'nde "Kültür Yönetimi" bölümünde yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir.2010 yılının Mayıs ayında, birbirinden önemli bestecilerin şarkılarını "Yesterday" adlı albümünde tekrar yorumladı. Göksel ile "Good Bye My Love Good Bye", Teoman ile "Prison Song" şarkılarında düet yaptı. Sanlıman'a, "I Want To Breek Free" şarkısında ise Şebnem Ferah kadın vokal olarak eşlik etti. Bu şarkıların yanı sıra "The Sound Of Silence", "Wonderful Life", "Rain" gibi şarkıların da yer aldığı albüm halen müzik marketlerdedir.

Yorumlar

Aynı gece