Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

STUBBORN HEART - SOHN

3 Mayıs 2013 Cuma 22:00
STUBBORN HEART

Tür: Elektro, soul
Kısaca: Stubborn Heart İngiliz elektro-soul müqzik ikilisi Luca Santucci ve Ben Fitzgerald'an oluşuyor. Bu ikili garage-dubstep uzantısının daha öncesinin bir parçası olduğunu iddaa etmekle beraber, yaptıkları muziğin "kalpten gelen elektro soul" olduğunu ve 60 ve 80lerin synth-pop, 90ların tekno, house ve garage ından etkileniyor. Kasım 2012 de çıkan "Stubborn Heart" bu ikilinin ilk albümüdür. Yayımlandıktan sonra, The Guardian "Stubborn Heart"ı günün grubu olarak seçmiştir.

Genre: Electronic, soul
In Short: Stubborn Heart is a British electronic soul music duo consisting of Luca Santucci and Ben Fitzgerald. The pair actually claims to be part of a longer lineage than the garage-dubstep continuum, calling what they do "electronic soul from the heart" and citing influences from the '60s and '80s synth-pop, as well as '90s techno, house and garage. "Stubborn Heart" is the duo's debut album and was released on November 2012. In the lead up to album's release, The Guardian featured Stubborn Heart as their band of the day.

SOHN

Tür: Elektronika, electronik, synth
Kısaca: Sohn çoklu enstrüman çalan bir yapımcı olmanın yanı sıra vokal olarak da tanınıyor.Müzik tarzı minimalist, elektronik soul'dur. Otoriteler tarafından bazı ritimlerinin Gotye'ye benzetildiği bile olmuştur.
Önceleri Londra'dayken şu sıralar çalışmalarını Viyana'nın sakin bir kasabasında sürdüren Sohn – müziğinin iki şehir arasındaki dramatik değişimlere bir reaksiyon olduğunu ima ediyor. Londra'daki hayatının sonlarına doğru "karanlık dönem" ve izolasyon sürecinden geçen; tersine Viyana'da daha yavaş bir hayata adapte olmak zorunda kalan Sohn, Londra'nın gürültülü ve öfkeli enerjisinin getirdiği yaratıcı ilhamı özlüyor. Artık iki şehir arasında sık sık seyahat ediyor ve şarkılarında iki şehir arasında hissettiği konforu yakalıyor.
Benzer Sanatçılar: The Colourist, Tha Black Keys, London Grammar, Haerts, Banks
Dinlemeden Gelmeyin: The Wheel, Red Lines, Warnings, Oscillate, The Prestige

Genre: Electronica, electronic, synth
In Short: Sohn is a singer, multi-instrumentalist and producer. The music is electronic soul, minimalist. It might be post-dubstep, but it might also be the sound of a lapsed choirboy aching soulfully over near-ambient electronica. It makes us think of Sohn as a more tranquil Gotye.
He used to live in London but now lives in a quiet part of Vienna – his music is said to be an expression of the difference between the cities, or a reaction to the dramatic shift from hubbub to near silence. Towards the end of his time in London he experienced a lot of "dark nights" and isolation; conversely in Vienna he has had to get used to the slower pace and misses the creative inspiration that London's noise and angry energy brings. He now travels frequently between them and you can almost hear the comfort he draws from being caught between the two in his songs.
Similar Artists: The Colourist, Tha Black Keys, London Grammar, Haerts, Banks
Must Listen: The Wheel, Red Lines, Warnings, Oscillate, The Prestige

Warm Up & After Party: DropDead @ Babylon

Yorumlar

Aynı gece