Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

YALÇIN KONUK

15 Mayıs 2013 Çarşamba 22:00
YALÇIN KONUK Kusur Güzeldir (Imperfection is Beautiful) ile

15 Mayıs Çarşamba Mask'ta !

Yalcin Konuk'un müziği, Yetmişler ile Seksenler'in deli dolu ve ince dekadansından "yaylı çalgılar, synthesizer ve sert davul ritimleri"ne dek uzanan temaları, dönemin modasındaki hippy chic'ten haute couture'e uzanan yelpaze misali, hem derinlik içerir hem de çeşitlilik gösterir. Albümün ilk single parçası ve parça boyunca 62 kez tekrarlanan "Leyla", hayal dünyasına ait olup ve orada kalması için yalvarılan bir kız hakkında, bir pop-rock-funk baladıdır ve aşkın bir gerçeklikten çok bizim imgelem gücümüzün bir ürünü olduğunu haykırır. Tüm parçalar, Yalçın Konuk'un kişisel olarak yaşadığı iniş ve çıkışların damgasını taşır; özellikle hayatın iniş kısımları yaratıcılığının asıl zirvesini saymaktadır. Albümün ismi "Kusur Güzeldir" zaten buna işarettir: "Gündelik yaşamımızda sürekli olarak dergilerde, televizyonda, şovlarda, filmlerde, medyada görmek zorunda olduğumuz kusursuz mükemmelliği hakaret edici buluyorum.

"Kusur Güzeldir" albümünün kayıt ve aranjman çalışmalarının tamamlanması üç yıl sürdü. Bu amaca ulaşmak için her sesin duygusal doğruluğu ve olağanüstü büyülü sonucu bulana dek üzerinde zanaatkârca çalıştık. Sesleri ortaya çıkarmak ve şekillendirmek benim için sonsuza dek sürebilecek bir süreçtir. Müziğim, tüm hislerimin, tüm duyumsamalarımın, bütün

deneyimlerimin bir yeniden doğuşudur. Yalçın Konuk ezgilerini ve sözlerini Türkiye sınırlarının dışına da taşımak, böyle bir karşılaşmanın ortaya çıkaracağı kimyanın nasıl

bir duygu olduğunu yaşamak istiyor. Tüm şarkıların prodüksiyonu, sözü ve bestesi Yalçın Konuk'a aittir; altı şarkı Türkçe, ikisi İngilizce, biri de İspanyolca'dır.

"Müzik yaratmak, yalnız başına çıkılan bir yolculuktur…"

"Yaptığım müzik, kim olduğumun, nereden geldiğimin ve nereye gittiğimin izlerini taşır. Müziğim, sıkı sıkıya kendime bağlı kalan aşklarımın ışığı ve gölgeleri, hayal kırıklıkları ve umutları, hüzünleri ve sevinçlerin bir simyası… Müzik yaratmak, yalnız başına çıkılan bir yolculuktur… Başındaki bu yalnızlık haline karşın, kendi bireysel dünyanızda yaratmış olduğunuz notalar ve sözlerle başkalarına duygusal olarak ulaşabilmenin mümkün olduğuna hep şaşırmışımdır." "Her şeyden çok müzik, insanı başka yerlere, başka zamanlara götürebilmek gibi büyülü bir güce sahiptir, umut ediyorum ki müziğimle dinleyiciler benzer bir deneyim yaşarlar."



"Müzik güneşimdir,

Müzik üzerimdeki gözkyüzüdür,

Müzik ay ışığımdır,

Müzik karanlığımdır benim.."

Bio

Yalçın Konuk, 1970 yılında Belçika'nın Liège kentinde dünyaya geldi. Müzik eğitimine ilkokulda başladıktan sonra, sekiz yaşındayken Liège Kraliyet Operası'nın çocuk korosundan teklif aldı. Aynı yıl okul korosunun solisti olarak ilk kez sahneye çıktı. On beş yaşında Türkiye'ye döndü. Lise öğreniminden sonra üniversitede İşletme eğitimi aldı. Fransa'da yüksek lisansını tamamladıktan profesyonel kariyerine başlamak üzere İstanbul'a yerleşip değişik şirketlerde ve sektörlerde yönetici olarak çalıştı.

Biletler Biletix ve Konser günü kapıdan temin edilebilir

Tarih : 15 Mayıs 2013 Çarşamba

Saat: 22:00

Bilet Fiyatı: 20 TL

Adres: İstiklal Cad Bekar Sok No:10 Beyoğlu

Tel: 0530 766 99 78

www.masklive.net

Yorumlar

Aynı gece