Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ayşegül İnci

13 Haziran 2013 Perşembe 22:30
Ayşegül İnci'den Zamanı Tamir Eden Şarkılar...
"Zamanı Tamir Eden Adam", Ayşegül İnci'nin ilk albümü olarak Arpej Yapım etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Yılların saat ustası olan babasına ithaf ettiği bu albümle, babasına "Zamanı Tamir Eden Adam" olarak sesleniyor. Küçüklüğünden beri saatlerin içinde olan ve saat parçalarıyla büyüyen Ayşegül İnci, "zaman" kavramıyla ilgili hep bir bağı olduğunu, bu yüzden yazdığı her şarkıda, bir şekilde zamanı sorguladığını ifade ediyor.

Ankara doğumlu olan Ayşegül İnci müziğe 13 yaşında gitarla başladı. 14 yaşında ilk şarkısını yazdı. Lise yıllarında vokal eğitimi, şarkı sözü yazarlığı ve beste yapmak üzerine eğildi. Üniversite öğrenimini Eskişehir'de sürdürdü. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın-Yayın Bölümü'nde okurken bir yandan da profesyonel olarak sahne almaya başladı. Eskişehir'de sayısız konser ve organizasyonda bas gitar çalıp vokallik yaptı. 2006 yılında kendi şarkılarını söylediği solo grubunu kurdu. Çeşitli müzik yarışmalarında besteleriyle dereceler elde etti ve festivallerde sahne aldı. 2007 yılında çalışmalarını İstanbul'a taşıdı. Albümünün temellerini hazırlarken bir yandan da Teoman ve Yalın gibi isimlere, sahne grubunda bas gitar çalıp vokalistlik yaptı. 2008 yılında özel bir proje olan 7 kadın müzisyenden oluşan 333'ü kurdu.

Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde gerçekleşen ilk albümü Zamanı Tamir Eden Adam'ı 2013'ün ilk günlerinde Arpej Yapım etiketiyle yayınladı...

Ayşegül İnci albüm şarkıları ve özel repertuvarıyla Hayal sahnesinde sizlerle...

Yorumlar

Aynı gece