Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

ONUR ENSERT // IF PERFORMANCE HALL

9 Temmuz 2013 Salı 21:00
"ONUR ENSERT" 9 Temmuz Salı IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

"Doğasında müzik var…"
Hikayesine yakışan bir albüm "Tesadüflermiş Kader..."
Müzik sektöründe yepyeni ve farklı bir isim olan Onur Ensert, ilk albümündeki iddialı şarkılar ile çok geniş kitlelere hitap ediyor.
Her biri titizlikle hazırlanmış 10 şarkıdan oluşan ve tamamlanması 2 yıl süren albüm, Ankara'nın köklü stüdyolarından "Midas'ın Kulaklığı" stüdyolarında hazırlandı. Albümdeki tüm düzenlemeler Onur Ensert'e ait. Albümde yüksek tempolu rock şarkıların yanı sıra melankolik ve isyankar balatlarda mevcut.
Albümde Ankara'nın sayılı müzisyenleri ile çalışan Onur, kayıtlarda gitar ve piano çaldı. Albümün mix ve masteringi "Erkan Tatoğlu" tarafından yapıldı.
Albümdeki şarkıların söz yazarı ve bestecisi "Burcu Furtun". Ayrıca albümdeki "Ferman" isimli şarkının sözleri Onur'un kaybetiiği babası "Yılmaz Ensert"e ait.
Onur albümdeki şarkıların kalitesindeki en büyük etkenlerin Burcu ile aralarındaki sinerji ve Burcu'nun inanılmaz sözcükleri olduğunu söylüyor.
10 yılı aşkın bir süredir canlı performanslar yapması, Onur'un sahne üzerinde de ne kadar iddialı ve enerjik olduğu konusunda bir ipucu veriyor.
Onur Ensert ilk video klibini albümün çıkış parçası olan "Sevgilim" isimli şarkıya çekti. Klibin yönetmenliğini Erkan Tatoğlu üstlendi. Onur Ensert'e klipte şarkılarının söz yazarı ve bestecisi "Burcu Furtun" ve canlı perfromanslarda birlikte çalıştığı grup arkadaşları eşlik ediyor.
Onur aynı zamanda Elektrik-Elektronik Mühendisi, ancak kendisi gitarı ile nefes almanın onu farklı bir boyuta taşıdığını söylüyor ve her seferinde daha iyisini yapmak için hayal etmekten ve hayatı dinlemekten vazgeçmiyor. Onur, "Gitar benim doğamda var, müzik ise ruhumda…" diyor.
Rock müziğe yeni bir enerji ve soluk katacak olan Onur Ensert'in ilk albümü "Tesadüflermiş Kader" Seyhan Müzik etiketi ile müzik marketlerde.


Kapı Açılış: 21:00
Konser Saati 00:00
Giriş: Ücretsiz

www.ifperformance.com
www.facebook.com/ifperformance
www.twitter.com/ifperformance

Yorumlar

Aynı gece