Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

8 Temmuz'da "Yok Ol, Hayatı Geri Kazan!"

8 Temmuz 2013 Pazartesi 00:00
Arkadaşlar, 1 Temmuz için yapılan "Yok Ol" eylem çağrısının sosyal medyada, forumlarda ve öne çıkan platformlarda yeterince yer bulamadığı, dolayısıyla geniş kitlelere ulaşamadığı görülmektedir.

Çağrıyı yapan arkadaşlarımızı tüm kalbimizle destekliyor, açtıkları yolda daha kitlesel bir adım atmak ve sesimizi Türkiye'nin ve dünyanın her yerine duyurmak adına, eylemin 8 Temmuz Pazartesi günü büyük bir kalabalık ile tekrarlanmasını öneriyoruz. Bu zaman zarfında, fikri benimseyen tüm arkadaşların gerek paylaşımlarıyla, gerekse eyleme yönelik medya üretimleriyle katkılarını talep ediyoruz!

8 Temmuz Pazartesi günü YOK OL, HAYATI GERİ KAZAN!

- İşe gitme!

- Bankadan tüm paranı çek!!!

- E-maillerine cevap verme!

-Telefonu mümkün olduğunca az kullan!

- Toplu taşımayı ve mümkünse yakıt tüketen hiç bir aracı kullanma, en yakın buluşma noktasına yürü. Yürüyemeyecek durumdaysan evinde kal, dostlarınla konuş, fikir paylaş! Evinin önüne çık, yoldan geçenlere yiyecek, içecek ve sohbet ikram et!

- Müzik yap, müzik dinle, müzik dinlet!

- Sokaklara saksı içinde bitkiler bırak!

- Duvarlara resim yap, yazı yaz!

- Hayvanları besle!

- Çocuğunla vakit geçir!!!

- Alışveriş yapma; sahip olduğun gıda ve kıyafetleri, buluşma noktalarında ihtiyaç duyanlara hibe et!


Unutma! İktidarları ayakta tutanlar, sermaye sahipleridir. Ve sermayenin VİCDANI yoktur; yalnızca RAKAMLAR ilgilendirir onu...

Yalnızca 1 gün gösterdiğimiz KARARLILIK bile, temel hak ve özgürlüklerimizi geri kazanmak için neler yapabileceğimize dair bir ipucu verecektir gerekli kişi ve kuruluşlara.

Senden çalınan zamanı, sosyal hayatını geri kazanmak, "yok olduğunda" sermayenin ve iktidarın ne kadar çaresiz kalacağını göstermek için yalnızca 24 saat!!

Sana ne zaman çalışacağını, ne zaman dinleneceğini, ne zaman sevdiklerinle vakit geçirebileceğini... kısaca neyi ne zaman yapacağını emreden ve sana itaat etmekten başka çare bırakmayan çarkları yavaşlat!!!

SOSYAL HAYAT, "BOŞ VAKTİNDE" EĞLENCE İÇİN PARA ÖDEMEK ZORUNDA KALDIĞIN ETKİNLİK DEĞİLDİR! SOSYAL HAYAT SOKAKTIR, PAYLAŞMAKTIR!

Sevgi ve dayanışmayla...

Yorumlar

Aynı gece

  • An Evening with Bryan Ferry

    8 Temmuz Pazartesi - 21:00
    Roxy Music sonrası solo kariyerinde de liste başı albümlere imza atan Bryan Ferry, geçtiğimiz yıl ya…
  • Zift

    8 Temmuz Pazartesi - 22:30
    2010 yılında ilk albümleri "Yanlış Şeyler"'i piyasaya süren ZİFT, özellikle “Ah Bir Ateş V…