Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GÖRKEM BAHAROĞLU

20 Temmuz 2013 Cumartesi 22:00
Görkem Baharoğlu

2004 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler bölümünü kazanmış fakat bir sene sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik bölümüne geçiş yapmıştır ve 2011 yılında müzik bölümünden mezun olmuştur. Bilgi Üniversitesi Müzik bölümüne hazırlanırken Emrah Sarıtunalılar ile armoni çalışmaları ve Kerem Türkaydın ile gitar üzerine çalışmalar yapmıştır.
Bunun yanı sıra ses/kayıt teknolojileri, sound design, söz-müzik ve düzenleme alanında çalışmalar yapmaktadır. Mine Erkaya ve Mike Nielsen ile ses kayıt teknolojileri alanında ve Tolga Zafer Özdemir ile aranje çalışmalarına halen devam etmektedir.
Görkem Baharoğlu 2001 yılından bu yana çeşitli gruplarda çeşitli tarzlarda gitarist, vokalist ve bas gitarist olarak yer almıştır. (Sahte Rakı Blues and Rock'n Roll Band, Turgut Berkes, Meat the Beetles (The Beatles Tribute Band ), Ali Şota, Grup Tria, HakanPoker Blues Band, OK Band, PFG, Oldies Project )
Halen blues, rock, funk, oldies ve benzeri alanlarda müzik yapan gruplarda vokalist/gitarist olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
Şu anda "Düşler" adlı albümünün hazırlıklarını tamamlamak üzere çalışmaktadır.

Yorumlar

Aynı gece