Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

KüçükÇiftlik Park’ta ‘Giysi Takası’ yapılacak!

14 Temmuz 2013 Pazar 14:00
KüçükÇiftlik Park'ta 'Giysi Takası'na gel, para harcamadan gardırobunu yenile!

Giysi, çanta, ayakkabı, eldiven, atkı, bere, aksesuar, kravat, şapka…

Kullanmaktan sıkıldığın, hiç kullanmadığın, küçük gelen, büyük gelen, ne varsa getir beğendiğini al götür! İstanbul'un en güzel noktalarında belli aralıklarda düzenlenen Giysi Takası 14 Temmuz Pazar günü saat 14:00'da KüçükÇiftlik Park Bahçe'de!

Giysi Takası, kullanılmayan eşyalara, giysilere, aksesuarlara yeniden hayat vermek, yeni kullanımlar kazandırmak için 14 Temmuz Pazar günü KüçükÇiftlik Park Bahçe'de düzenleniyor.

KüçükÇiftlik Park Bahçe'nin yemyeşil çimlerinde gerçekleşecek olan Giysi Takası'nda en fazla 15 parça ürün takas edilebilecek ve gün boyu çeşitli atölye çalışmaları da yapılacak. Saat


14.00'da açılacak olan Giysi Takası'na katılarak şehrin gürültüsünden uzak farklı bir Pazar günü geçirebilirsiniz! Üstelik gün sonunda takas edilmeyen tüm ürünler toplanacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.


Nazlı Ödevci ve Fulya Tekin'in öncülüğünde gönüllülerin de desteğiyle bir yılı aşkın süredir belirli periyotlarla yapılan Giysi Takası, 18'incisiyle KüçükÇiftlik Park Bahçe'de bu Pazar gerçekleşecek. Farklı bir haftasonu geçirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Yorumlar

Aynı gece