Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Babylon Soundgarden Çeşme 2013

31 Ağustos 2013 Cumartesi 10:00
Babylon Soundgarden Festivali Kıyıya Yanaşıyor
31 Ağustos'ta Çeşme'deyiz!

Tüm Gün 85 TL / Festival Günü Kapıda 90 TL
Plaj: 40 TL
Konser (Teoman): Tam 50 TL / Öğrenci 40TL
Konser Günü Kapıda: 60 TL
After Party: Ücretsiz

Babylon ahalisi yazı Soundgarden Festivali'yle geride bırakmaya hazırlanıyor. 26 Mayıs'ta Parkorman'da 10 bin'in üzerinde kişinin katılımıyla İstanbul ayağı gerçekleşen Babylon Soundgarden Festivali, üçüncü kez Çeşme Aya Yorgi'de yapılacak.

Gün boyu devam eden etkinlikler, yerli - yabancı DJ'ler ve gruplar performanslarıyla Aya Yorgi'nin yeşile maviyi buluşturan egzotik atmosferinde festivalle tatil keyfini aynı gün yaşamaya hazır olun!

Teoman, Babylon Soundgarden Festivali'nin Ana Sahne Konuğu!

Teoman, etkileyici ve karizmatik sahne performansıyla yeni ve eski şarkılarından oluşan özel bir seçkiyle Babylon Aya Yorgi sahnesindeki yerini alıyor. Şimdiye kadar yaptığı her işte farklılığı hissedilen, derin duygularını şarkılarına başarıyla yansıtabilen, ikili ilişkilerin en iyi anlatıcılarından biri olan sanatçının, güçlü yorumuna Babylon Aya Yorgi'nin etkileyici atmosferinde şahit olun.

Red Bull After Party: Trus'me, Kabus Kerim ve Barış K

Visuals by Sadık Avcı

Teoman'ın performansının ardından Anadolu Pop ve Türkçe Saykodelik setiyle Cartel'den tanıdığımız Kabus Kerim ve nostaljik Türkçe Pop-Funk setiyle Barış K, Pacific'de olacak. Montego'da ise Manchester'dan Trus'me enerjik, hipnotik ve eklektik seti ile after party'de eğlence devam ediyor.

Gün Batımında Barbekü Partisi ve Happy Hour with LUST

Babylon Soundgarden Çeşme ayağında deniz keyfinin yanı sıra müziği destekleyen yan etkinliklerle de günün her anının tadını çıkaracaksınız. Bir Babylon klasiği Silent Disco, İstanbul'dan LUST ile Happy Hour, su altı aktiviteleri, langırt, mini futbol & voleybol turnuvaları sizleri bekliyor. Ayrıca Uninvited Jazz Band'le swing eşliğinde barbekü partisi festival farklı bir hava katıyor olacak.

Vodafone Red Voleybol Turnuvası
Babylon Soundgarden festivalinde Vodafone Red Voleybol Turnuvası ile yeni bir heyecan dalgası geliyor. Her takımda birer linanslı voleybolcunun destek olacağı ve en az bir kadın oyuncunun yer alacağı takımların elemeleri 30 Ağustos Cuma günü yapılacak, finaller ise 31 Ağustos Cumartesi gerçekleştirilecektir.

Ödüller:
1. Takıma Nokia Lumia 925 (3 adet)
2. Takıma Nokia Lumia 820 (3 adet)
3. Takıma Nokia Lumia 620 (3 adet)

Başvuru için: turnuva@babylon.com.tr


Açılış Saati : 10.00
Konser Giriş Aaati: 17.00
Happy Hour: 17.00 – 22.00

Biletler Biletix ve Babylon Aya Yorgi gişesinde.

***Not: Barbekü Partisi, festival biletine dahil değildir.

Yorumlar

Aynı gece