Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

TEKTEKÇİ BEACH PARTY

30 Ağustos 2013 Cuma 21:00
Shots On The Beach

Tektekçi Beach Party sizleri kumsalda eğlenceye ve dansa davet ediyor!

Türkiye'nin tam teşekküllü ilk ve tek shot barı Tektekçi, eğlenceyi bu defa plaja götürüyor. 30 Ağustos Cuma gecesi Ramo Beach'te gerçekleştirilecek olan "Tektekçi Beach Party" dünyanın en güzel plajlarından ve denizlerinden birine sahip Altınkum'da, Tektekçi shot'ları ve nev-i şahsına münhasır playlist'leriyle sizleri eğlenceye davet ediyor.

Kumsalda Tektekçi eğlencesi, Tektekçi'nin en sevilen DJ'lerinden Nadir Duman, Güven Orman ve Mürsel Arslan'ın özgün playlist'leriyle sabaha kadar devam ederken; Türkiye'nin en yetenekli perküsyon ustalarını bir araya getiren Tektekçi Percussion Quartet, Küba ritimlerinden 9/8'liğe birbirinden coşkulu şovlarla shot severleri coşturuyor.

Müzisyen-oyuncu Erdem Yener, rock ağırlıklı sürprizlerle dolu seçkisiyle ilk kez Tektekçi Beach Party için DJ kabinine giriyor. Erdem Yener, kumsalda Tektekçi eğlencesine özel bir playlist hazırlıyor.

Redd grubunun solisti Doğan Duru, fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ve Tektekçi'nin has DJ'lerinden Nadir Duman'dan mütevellit Summertime Madness da kıpır kıpır müzikleriyle yaz neşesine neşe katıyor.

Shot cümbüşü ve ritim yağmurunun Ege Denizi'nin mükemmel kokusuna karışacağı Tektekçi Beach Party'de herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağız :)

Yorumlar

Aynı gece